Serum za rast trepavica koji čini razliku zvuči kao ideal ‒ predobar da bi bio istinit. Iako nas ideja dugih i gustih trepavica uvijek iznova intrigira, na kraju odustanemo od kupnje jer su takvi preparati obično preskupi da bismo se razočarali. Stoga smo se mi odvažili isprobati i podijeliti dojmove s vama.

Na koji način djeluje Dermaluxelash serum za rast trepavica?

Dermaluxelash serum razvijen je s ciljem da potiče rast trepavica, čini ih tamnijima i elastičnijima. Djeluje na način da stimulira fazu rasta trepavica. Naime, svaka trepavica, odnosno dlaka prolazi kroz tri faze – fazu rasta, mirovanja i ispadanja. Trepavica obično ispadne nakon tri do pet mjeseci, a nakon kraćeg mirovanja iz folikule na njezinom mjestu izraste nova. Dermaluxelash produžuje fazu rasta trepavice, ali ne ometa njihov prirodni ciklus.

Također, serum sadrži polipeptide, vitamine i hidratantne sastojke koji jačaju trepavice, poboljšavaju njihovu elastičnost i štite ih od štetnih utjecaja, kao što je svakodnevno nanošenje maskare. Dermaluxelash potiče prirodan rast trepavica i pomažu u očuvanju zdravog, jakog i sjajnog izgleda.

Ako vas je pomisao na duge i guste trepavice privukla, ali vas je jednako toliko strah proizvoda koji se nanosi u blizini očiju, možda vas umiri činjenica da je proizvod klinički testiran u SAD-u i Njemačkoj, a nakon toga je prošao i kroz ruke slovenskih oftamologa.

Kako se proizvod koristi?

Serum za prirodni rast trepavica koristi se jednom dnevno, najbolje svaku večer prije spavanja. Češća uporaba nije potrebna, jer formula Dermaluxelash sadrži sve potrebne aktivne sastojke pri uporabi jedanput dnevno. Bitno je da se prije nanošenja proizvoda s posebnom pažnjom očisti područje oko očiju. Na čistu i suhu kožu Dermaluxelash serum za rast trepavica nanosi se na gornji kapak, odmah uz trepavice, od unutranjeg kuta prema van. Serum se može nanijeti i na donji kapak, odmah uz trepavice ili na obrve.

Nakon što se postigne željeni efekt, za održavanje lepezastog pogleda preporuča se nanošenje Dermaluxelash svaki drugi ili treći dan.

Osjećaj na koži, tekstura i miris

Proizvod dolazi u elegantnom zlatno-bijelom pakiranju te zlatnoj ambalaži u obliku tuša. Jedna ambalaža od 1,5 ml sadrži 60 tretmana, pa tako kupnjom jednog proizvoda možete računati na dvomjesečnu zalihu.

Dermaluxe serum za rast trepavica jednostavan je za korištenje. Aplikator u obliku tuša na kraju kojeg se nalazi kistić omogućava nježno nanošenje. Serum je u tekućem stanju, ali ne u tolikoj mjeri da nekontrolirano kapa. Ni u jednom trenu nisam strahovala da će mi se tekućina razliti u oko.

Serum je prozirne boje i brzo se suši. Kada ga nanostite na kapke, osjeća se ugodno hlađenje, koje nestane vrlo brzo nakon nanošenja. Tijekom apliciranja seruma ostaje sjajni trag koji se sušenjem matira, a nakon što se u potpunosti osuši, na području kapka gdje je nanesen ostaje tamniji trag, koji do jutra nestane.

S obzirom na to da nisam znala što očekivati, pribojavala sam se da će nakon aplikacije serum ostaviti ljepljiv ili sklizak osjećaj, no na sreću do toga nije došlo. Nakon što se proizvod osuši, ne osjeti se njegova pristunost.

Dermaluxelash ima blag miris koji ćete primjetiti tek kad bolje obratite pozornost. Nije intenzivnog mirisa koji bi vam mogao smetati dok pokušavate utonuti u san.

Dojmovi nakon dva tjedna korištenja

Dosad nisam imala iskustva sa serumima za rast trepavica, nekako sam više bila vjerna maskari te sam u žaru popularnosti isprobala i ekstenzije. Nisam očekivala veliku promjenu korištenjem Dermaluxelash seruma za rast trepavica, ali ispostavilo se da sam bila u krivu! Dermaluxelash testiram dva tjedna i zaista vidim pozitivne rezultate - moje trepavice jesu i tamnije i duže.

'Samo za čitateljice Zadovoljna.hr, Dermaluxelash daruje 15 posto popusta na kupovinu seruma za rast trepavica u web-trgovini uz kod trepavice15.'

Kao jednoj plavuši trepavice su mi toliko svijetle da se gotovo niti ne vide. Serum je definitivno poboljšao navedenu situaciju, ali najveću promjenu primijetila sam na dužini. Iako mi trepavice izgledaju vidno uočljivije, izraženiju sam promjenu primijetila nakon nanošenja maskare.

S obzirom na to da imam mješovitu do suhu kožu, primjetila sam da mi se područje oko očiju lagano isušilo, ali to nije problem koji jedna dnevna krema ne može riješiti.

Dermaluxelash odlično je rješenje za sve nas koji želimo da naše prirodne trepavice dobiju volumen i postanu tamnije. Definitivno ga planiram nastaviti koristiti i veselim se ljetu bez vodootporne maskare.

Dermaluxelash serum za rast trepavica možete kupiti u bolje opskrbljenim ljekarnama i parfumerijama Müller diljem Hrvatske, a samo za čitateljice Zadovoljna.hr, Dermaluxelash daruje 15 posto popusta na kupovinu seruma za rast trepavica u web-trgovini uz kod trepavice15.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju