Mala crna haljina svevremenski je komad koji se može lijepo kombinirati u dnevnim i večernjim prilikama. Možete je nositi na posao, na kavicu s prijateljicama, ali i u brojnim svečanim trenucima.

Galerija Ista haljina iz Good Americana, a dva različita konfekcijska broja H&M, crna haljina, 19,99 eura Mango, crna haljina, 39,99 eura +2 Fashion Nova, crna haljina, 33 eura

Mala crna haljina vizualno sužava tijelo, pa ne čudi što se nalazi u većini ženskih ormara. Istovremeno, to je komad u kojem će žene lijepo izgledati bez obzira na konfekcijski broj.

Ako često kupujete odjeću na domaćim i stranim webshopovima, a u potrazi ste za komadom koji potpada u kategoriju plus sizea, sigurno će vas razveseliti mogućnost da željni model odjeće vidite na osobama punije figure prije nego što se odlučite kupiti ga.

Mango, crna haljina, 39,99 eura Mango, crna haljina, 39,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako sve više brendova nudi odjeću namijenjenu ženama većih konfekcijskih veličina, nema ih mnogo koje će vam pokazati kako ona točno izgleda na njima. A to je prava šteta.

Oni brendovi koji to uvijek ili ponekad čine odličan su dokaz tvrdnji da mala crna haljina uistinu pristaje svim ženama bez obzira na to nosi li ona veličinu XS ili XXL.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i uvjerite se u tu tvrdnju.

Ganni, crna haljina, 345 eura Ganni, crna haljina, 345 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Mala crna haljina u kombinaciji za posao Mango, 449,90 kn Aldo, 580 kn Monsoon, 450 kn +1 Guess, 1120 kn

Stižu novi modeli: 15 crnih haljina iz prvih jesenskih kolekcija Mohito, 24,99 EUR Stradivarius, 25,99 EUR Bershka, 27,99 EUR +12 New Look, 34,98 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju