Maya Thurman-Hawk 19-godišnja je kći popularnih američkih glumaca Ume Thurman i Ethana Hawka.

Galerija Maya Thurman-Hawk Maya Thurman-Hawk - 1 Maya Thurman-Hawk - 3 +5 Maya Thurman-Hawk - 4
Nakon što se pojavila na Diorovu predstavljanju kolekcije visoke mode za 2019. godinu u Parizu u mladenačkoj kombinaciji sastavljenoj od traper-minice, košulje s uzorkom i tenisicama, a pogotovo otkako je odrezala šiške, mladoj američkoj glumici svi komplimentiraju i govore kako nalikuje na svoju slavnu mamu.

S obzirom na ogromnu fizičku sličnost, nikoga ne čudi što je Maya krenula majčinim manekenskim i glumačkim vodama. Bila je lice brenda AllSaints, snimila je videokampanje za donje rublje Calvina Kleina u režiji Sofije Coppole, a radila je i za prestižni magazin Vogue. Maya Thurman-Hawk i Uma Thurman Maya je mamina slika i prilika (Foto: Profimedia.hr / AFP)
Prošle je godine ostvarila i svoj glumački debi u BBC-jevoj miniseriji "Male žene", a dobila je ulogu i u trećoj sezoni popularne Netflixove serije "Stranger Things".

Njezini su se roditelji upoznali na filmskom setu znanstveno-fantastičnog filma "Gattaca" 1996., a dvije godine kasnije izrekli sudbonosno da. Brak je trajao sve do 2005. godine, no Uma i Ethan ostali su u dobrim odnosima te zajednički odgajali kćer. Maya Thurman-Hawk - 3 Maya s tatom Ethanom Hawkom (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju