Princeza Charlotte spremno je pozirala za novi obiteljski portret uz brata Georgea, mamu Catherine Middleton i tatu Williama

Galerija Princeza Charlottea +0 Novi portret vojvotkinje od Cambridgea i njezine obitelji
Princeza Charlotte
mamac je za poglede od svojeg rođenja. Privukla je svu pažnju i nakon objave nove božićne čestitke svoje obitelji, na kojoj je pozirala u prekrasnoj plavoj haljinici i cipelicama iste boje uz svojeg starijeg brata Georgea te roditelje Catherine Middleton i princa Williama.

Iako ima maminu tamnu kosu, dvogodišnja princeza sve više sliči svojoj prabaki kraljici Elizabeti II., koju od milja zove Gan-Gan. Poznavatelji kraljevske obitelji tvrde da princeza Charlotte s 91-godišnjom kraljicom dijeli iste oči te vrlo sličan osmijeh.

Obiteljski portret za božićnu čestitku snimljen je ranije ove godine, što je vidljivo i po figuri vojvotkinje od Cambridgea. Catherine Middleton na portretu nosi ledenoplavi kostim s potpisom Catherine Walker koji još ne otkriva trudnički trbuščić. Vojvotkinja bi trebala roditi svoje treće dijete u proljeće sljedeće godine. Obiteljski portret Novi portret vojvotkinje od Cambridgea i njezine obitelji (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju