Uspješna karijera koja kontinuirano traje više od dvadeset godina te brojne zadovoljne klijentice učinile su Simonu Antonović našom vodećom make-up artisticom, poznatom i izvan granica Hrvatske.

Galerija Simona Antonović Simona Antonović Simona Antonović +3 Rad Simone Antonović

U proljeće 2023. godine javnosti predstavlja dugoiščekivani projekt za kojim hrvatska make-up scena naprosto žudi.

Simona Antonović u Hrvatskoj je gotovo sinonim za make-up artisticu. Zavidan je njezin portfelj, u koji će od ovog proljeća uvrstiti i SIMONA ANTONOVIĆ MAKE UP SCHOOL, kroz koju će ponuditi najvišu razinu edukacije o šminkanju u Hrvatskoj.

Učiti, nadahnjivati i poticati polaznike da ostvare ciljeve i ispune svoje snove osnovna je premisa zbog koje sam se u potpunosti posvetila svojoj školi make-upa. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite budućih kolega make-up artista pokretač je svega, otkriva Simona govoreći o novom projektu.

Zavidna karijera Simone Antonović 

Uistinu zavidno make-up iskustvo Simona Antonović stekla je u stvaranju brojnih modnih editoriala i beauty snimanja, modnih i marketinških kampanja. Nekoliko je sezona radila na Paris Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Petera Philipsa, koji su kreirali make-up lookove za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena.

Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper's Baazara, GloriaGlama, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazije, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense.

Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards - za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorijal.

Simona Antonović Simona Antonović (Foto: Mare Milin)

Najnoviji, pažljivo pripremani projekt SIMONA ANTONOVIĆ MAKE UP SCHOOL koncipiran je isključivo iz njezina dugogodišnjeg iskustva.

Dvotjedna pop-up škola za manje grupe održat će se na četiri različite lokacije u ovoj godini, a počinje u Zagrebu i nastavlja se u Splitu.

Znanje ima smisao tek kad se dijeli 

Polaznice i polaznici Simonine pop-up make-up škole imat će jedinstvenu priliku usavršiti se u području make-upa i tijekom škole raditi s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, M.A.C Cosmetics, Bobbi Brown, Tom Ford, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom škole koristit će Eucerin za njegu kože i tijela.

Sve polaznike očekuje ekskluzivna pogodnosti za kupovinu make-up i skincare proizvoda u Fabu Spot parfumerijama i webshopu, što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Otkrivati čari make-upa i prenositi znanje koje je stekla kao renomirani domaći i svjetski make-up artist Simona Antonović započet će u Zagrebu 20. ožujka 2023. godine u prostorijama WespaSpaces na adresi Heinzlova ulica 60. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internetskoj stranici škole na ovoj poveznici.

I nakon popunjenja prve škole prijave na internetskoj stranici ostat će otvorene za sve zainteresirane tijekom cijele godine.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

Simona Antonović Simona Antonović (Foto: Mare Milin)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju