U Nižnjim Novgorodu Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je slavila zbog pobjede nad Argentinom s 3:0.


Uz mnoštvo hrvatskih navijača na tribinama ruskog stadiona, kao i onih na ulicama i trgovinama hrvatskih gradova, najveću podršku Vatreni su dobili od svojih obitelji.

Ivan Perišić je nakon pobjede u zagrljaj otrčao svojoj supruzi Jeleni, kao i njihovom sinčiću Leonardu, koji je bio iznimno ponosan igrom svojeg oca.

Petogodišnjak je bio odjeven u dres hrvatske reprezentacije s neizbježnim crveno-bijelim kockicama, a mnogi su primijetili da sve više nalikuje na svoga oca s kojim dijeli talent za nogomet.

Dok su tribune slavile zbog grandiozne pobjede Vatrenih, Leonardo je iskoristio priliku te ocem istrčao na travnjak gdje je pokazao svoje driblersko umijeće s loptom uz uz gromoglasan pljesak okupljenih na stadionu.

Sinčić Ivana Perišića, kao i njegova trogodišnja sestrica Manuela česti su posjetitelji nogometnih stadiona, bez obzira prate li utakmice Intera gdje im tata igra na poziciji krilnog veznog igrača ili onih hrvatske nogometne reprezentacije.

Zavirite u našu fogaleriju i pogledajte kako su sinoć Ivan Perišić i njegov sinčić Leonardo proslavili pobjedu Hrvatske nad Argentinom.

 

A post shared by Josipa Perisic (@joop8) on

 

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju