Njegova supruga Meghan Markle uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima, ali i princ Harry ima jedan "statement" modni dodatak kojeg suptilno nosi već 17 godina, a za to postoji i poseban razlog.

Galerija Princ Harry u Africi 2005. godine Princ Harry 2001. godine Princ Harry 2003. godine +6 Princ Harry 2007. godine  

Princ Harry veliki je ljubitelj narukvica koje nosi u gotovo svakoj prilici. Često nosi i više narukvica odjednom, a omiljena kombinacija vojvode od Sussexa su jedna narukvica s perlicama, koje mijenja, i jedna posebna, uvijek ista: tanka tamnosmeđa s ovalnim srebrnim detaljima.

Kako piše "Business Insider", princ Harry prvi je put viđen s tom narukvicom još 2001. godine, a nosio ju je i na zarukama s Meghan Markle. Prema nekim napisima, ovu narukvicu Princ Harry nabavio je dok je boravio u Africi nedugo nakon smrti njegove majke, princeze Diane.

Njegova supruga Meghan Markle uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima, ali i princ Harry ima jedan 'statement' modni dodatak kojeg suptilno nosi već 17 godina, a za to postoji i poseban razlog



Kako je otkrio za "Town & Country", Harry je 1997. godine zajedno s bratom Williamom i ocem Charlesom otputovao u Afriku kako bi se maknuli od svega. Nakon tog posjeta, uslijedila su mnoga druga putovanja u Afriku i Harry je shvatio da se upravo ondje osjeća najviše svoj nego bilo gdje drugdje na svijetu.

U Africi se osjećam potpuno opušteno i normalno. Nitko me ne prepoznaje i mogu se 'izgubiti u grmlju' s tamošnjim žiteljima koje bih opisao kao najprizemljenije ljude na planeti, istaknuo je princ Harry koji je nastavio humanitarni rad svoje majke Diane na tom kontinentu, što osjećaju povezanosti princa Harryja s Afrikom daje i sentimentalnu notu.

Da je djelić Harryjevog srca uvijek u Africi otkriva upravo narukvica koju princ ne skida već 17 godina što dokazuju i fotografije u našoj galeriji.

Zaruke princa Harryja i Meghan Markle u studenom 2017. godine Princ Harry narukvicu je nosio i na zarukama s Meghan Markle u studenom 2017. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju