Ove godine obilježava se 30. obljetnica kultnog filma “Prljavi ples“, u kojemu su Patrick Swayze i Jennifer Grey odigrali nezaboravne uloge para Johnnyja i Baby

Jennifer Grey nedavno je otkrila kako je snimanje najljepše scene, kada vježbaju plesnu točku u jezeru tako da Johhny nosi Baby na rukama visoko iznad glave, doista bilo nezaboravno, ali zbog hladnoće i boli.

Jennifer Grey otkrila je kako je snimanje scene kada vježbaju plesnu točku u jezeru doista bilo nezaboravno, ali zbog hladnoće i boli

Voda je bila neopisivo hladna, stvarno moraš biti jako mlad i ambiciozan da toliko vremena provedeš u tako hladnoj vodi. A uz to je Patricku bilo ozlijeđeno koljeno i jako ga je boljelo, pa mu je bilo teško držati me. Morali smo otprve dobro snimiti scenu, da je ne moramo ponavljati, prisjetila se Jennifer dodajući da nakon toga nije izvela ništa slično.

Jennifer je otkrila da ni završna plesna točka na pozornici nije išla po planu, jer je pod bio obojen baš uoči snimanja scene, pa su im se cipele doslovno lijepile za pod kad su plesali.

Trideseta obljetnica flma obilježit će se ove godine posebnim izdanjem "Prljavog plesa", ujedno i kao sjećanje na Patricka Swayzea koji je 2009. preminuo od raka gušterače u 57. godini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju