Svi fanovi legendarnih Istjerivača duhova napokon će doći na svoje. Nastavak kultne znanstveno-fantastične franšize u kina dolazi sljedećeg ljeta, a djelić onoga što nas čeka otkriva prvi trailer filma koji je upravo objavljen.

Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989. godine).

U filmu Istjerivači duhova: Naslijeđe (Ghostbusters: Afterlife) fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti i tajnama jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojem se počnu događati neobične stvari. Ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda (serija Stranger Things) kao njezina sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćerke i Paula Rudda kao učitelja.

Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih zvijezda Ghostbustersa Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett, za sada još nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti u ovoj ekranizaciji kultnih Istjerivača duhova.

Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan.

Podsjetimo, Istjerivači duhova (Ghostbusters) američka je fantastična komedija iz 1984. s pričom koja se vrti oko četvorice znanstvenika koji pomoću posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu 1984. godine sa zaradom od gotovo 239 milijuna dolara u američkim kinima, koji je rezultirao nastavkom - Istjerivači duhova 2 (1989).
Originalni Istjerivači iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 80-ih godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju