Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat na prekrasnom hrvatskom otoku Krku savršeno je odredište za nezaboravno Bike & Gourmet iskustvo. Doživite najbolje od biciklizma i gurmanske kuhinje. Uz aktivne izlete istražite zapanjujući krajolik i regionalne specijalitete zlatnog otoka Krka. Naša vođena biciklistička tura vodi vas do najljepših mjesta otoka. Bicikle osigurava hotel, a obilazak uključuje izbor degustacija u Galeriji Toš i Marini Punat.

Bike & Gourmet ponuda savršen je način istraživanje slikovite okolice. Postoji mnogo staza za istraživanje, od lakih obalnih ruta do zahtjevnijih staza, a sve vam omogućuju uživanje u zapanjujućem pogledu. Nakon što ste probudili apetit, gurmanski restoran Falkensteiner Hotela Park Punat savršeno je mjesto za uživanje u ukusnom obroku. Autentična gastronomija ovdje objedinjuje hrvatske delicije iz regije i bezvremenska klasična jela talijanske kuhinje, zbog čega gostima nudi bogatu ponudu vrhunske gastronomije. Uz jelovnik mediteranskih specijaliteta, lokalnih delicija i internacionalnih favorita, pronaći će se nešto za svačiji ukus.

Osim izleta, uživajte i u opuštajućim trenucima uz more ili atraktivnim spa tretmanima. Kušajte lokalne delicije, istražite prekrasan krajolik i stvorite nezaboravne uspomene.

PR PR Foto: PR

Falkensteiner Hotel Park Punat

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju te cijeli dan braniti svoj 'položaj uz bazen' ili upustiti se na aktivne i gastro avanture, dok se o vašim mališanima brine animacijski tim. Čak 690 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku. Za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Zahvaljujući usluzi 'sport concierge' u hotelu možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti: SUP-ove, opremu za ronjenje, bicikle… i upustiti se u proljetnu pustolovinu!

Za nezaboravne obiteljske trenutke

Funtastični vikendi očekuju vas od 19. svibnja do 04. lipnja. Vrhunski tim animatora priprema ludu zabavu, a posebnost ovog nezaboravnog iskustva su raznovrstan zabavni i edukativni program i interaktivna predstava za djecu. Vikend magije započinjemo druženjem s poznatim mađioničarem Magic Leonom i Mr. Mončinom!

Osim zabave, jedinstvenih aktivnosti i dječjih osmjeha, roditelje će zasigurno razveseliti i besplatan boravak za djecu do 12 godina i osigurana skrb u Falky Landu (u različitim dobnim skupinama) sa sjajnom animacijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju