Isfurajte košulju s volanima i oduševite svog dragog romantičnim izgledom na Valentinovo. Donosimo vam tri načina kako iskombinirati ovaj it komad sezone.

I ove će sezone košulje s volanima zavladati ulicama. Maštovitijih tekstura, oblika i veličina nego prošle godine, već su opsjele trgovine high street brendova. Kombinacija s ovim upečatljivim i romantičnim komadom ima pregršt pa će ga u ormaru poželjeti i one koje nisu trendseterice. Donosimo vam tri kombinacije koje možete pronaći u Arena Centru inspirirane modnim pistama koje ćete htjeti isfurati na valentinovsku večeru.


Isfurajte košulju s volanima i oduševite svog dragog romantičnim izgledom na Valentinovo. Donosimo vam tri načina kako iskombinirati ovaj it komad sezone

1. Košulja s volanima u elegantnoj kombinaciji s hlačama

Već samo viđali trenseterice koje kombiniraju najpopularnije košulje sezone s raznim krojevima hlača, no mi smo se odlučili za malo hrabriju kombinaciju. Košulja s volanima u kombinaciji s ''guipure'' hlačama koje kroz čipku pokazuju kožu, savršena su kombinacija za valentinovsku večeru. Kako bi inače ozbiljnom looku pridodali nježniji štih odlučili smo se za kombinaciju s ružičastom košuljom i nakitom. Uz ovaj romantični izgled uključili smo torbicu s detaljima cvijeća koja se savršeno uklopila u cijelu priču.

2. Otkačena kombinacija košulje s volanima i suknje

Ako ste mislili da volane na košulji ne možete kombinirati s volanima na hlačama ili suknji, još se bojite otpustiti svoje modne 'kočnice'. Jednobojnu crvenu kombinaciju gdje su volani u centru pažnje upotpunili smo šarenim gležnjačama s crvenim detaljima te jednobojnom torbicom. Mi smo se odlučili za nešto kraću varijantu nego modne piste, no ovo je samo jedna je od ideja kako ‘isfurati’ ovaj zabavni look.

3. Kratke hlače i košulja s volanima u klasičnoj kombinaciji

Klasičnu kombinaciju s crnim hlačicama i bijelom košuljom koju osim volana krase i točkice, upotpunili smo crvenim cipelama i malom ručnom torbicom. Crno bijelu kombinaciju, koja nikada ne izlazi iz mode, kombinirajte s jednobojnim dodatcima, a šuška se da je ove sezone u modi smaragdno zelena.

Kombinacije koje smo za vas pripremili, pogledajte u galeriji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju