Pletena torbica sastavni je dio brojni ljetnih odjevnih kombinacija. Ovaj modni dodatak odlično se kombinira uz lepršave haljine, kratke ili duge hlače te suknje.

Galerija Iva Majoli s pletenom Valentino torbicom u Zagrebu - 2 Iva Majoli s pletenom Valentino torbicom u Zagrebu - 4 Iva Majoli s pletenom Valentino torbicom u Zagrebu - 3 +1 Iva Majoli s pletenom Valentino torbicom u Zagrebu - 1

Pletena torba nosi se na plažu, u večernji izlazak, ali i za obavljanje svakodnevnih sitnica. Njegova velika ljubiteljica je i Iva Majoli.

Bivša hrvatska tenisačica iskoristila je lijep sunčan dan i prošetala centrom Zagreba u najboljem društvu – sa svojim psićem. U ruci je nosila upravo pletenu torbicu koja je privlačila mnogo pažnje.

Preko ruke je prebacila pletenu torbicu od rafije i kože talijanske modne kuće Valentino.

Iva Majoli s pletenom Valentino torbicom u Zagrebu - 3 Iva Majoli prošetala je Zagrebom sa svojim psićem (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Riječ je o rasprodanom modelu torbe ukrašene s prepoznatljivim Valentinovim Rockstud zakovicama, a koja se svojevremeno prodavala po cijeni od oko 2200 eura.

Za šetnju gradom odabrala je vrlo ležerno izdanje sastavljeno od traperica predimenzioniranih nogavica i običnu sivu majicu kratkih rukava.

Na nogama je nosila sandale u boji kože s ravnim potplatima, a izdanje dopunila s nekoliko decentnih komada nakita, ručnim satom i sunčanim naočalama.

Rasprodani model pletene torbice talijanske modne kuće Valentino Rasprodani model pletene torbice talijanske modne kuće Valentino (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iva Majoli: Svilena maksi haljina u kojoj se može i na kavu i na crveni tepih Iva Majoli Iva Majoli u svilenoj maksi haljini dizajnerice Diane von Furstenberg Iva Majoli nosi svilenu maksi haljinu s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg +4 Modna izdanja Ive Majoli

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju