Iva Majoli proslavila je 46. rođendan u Dubrovniku u društvu supruga, talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, i prijatelja. Djelić atmosfere s proslave najbolja hrvatska tenisačica svih vremena podijelila je na svom Instagramu, kao i fotografiju sa suprugom na kojoj Iva nosi predivnu dugu haljinu.

Galerija Iva Majoli Iva Majoli u svilenoj maksi haljini dizajnerice Diane von Furstenberg Iva Majoli nosi svilenu maksi haljinu s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg +4 Modna izdanja Ive Majoli

Za proslavu rođendana u jednom dubrovačkom restoranu Iva Majoli odabrala je elegantnu višebojnu maksi haljinu s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg.

Haljina izrađena od svile ima tanke naramenice i V-izrez, dok je u donjem dijelu lepršava i lagano asimetričnog kroja. Posebnom je čini i dodatak tkanine koji ide po čitavoj dužini te haljini daje voluminoznost. Kroj lijepo pada, pa model nosi i prikladan naziv – Waterfall (vodopad).

Iva Majoli u svilenoj maksi haljini dizajnerice Diane von Furstenberg Iva Majoli u svilenoj maksi haljini dizajnerice Diane von Furstenberg (Foto: Instagram@ivamajoli)

Ženstvena ljetna haljina koja se lako kombinira u dnevnim i večernjim izdanjima, nosiva i uz jednostavne sandale s ravnim đonom kao i uz visoke potpetice, prikladna je i za odlazak na kavu, kao i za svečanije prigode, a možemo je zamisliti i na nekom crvenom tepihu.

Iva Majoli nosi svilenu maksi haljinu s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg Iva Majoli nosi svilenu maksi haljinu s potpisom dizajnerice Diane von Furstenberg (Foto: www.ebay.com)

Slavljenički stajling Iva Majoli upotpunila je sandalama bež nijanse ukrašenima metalnim detaljima zlatne boje te zlatnim nakitom, sitnim naušnicama, ogrlicom u obliku debelog lanca i narukvicom.

Za svoje elegantno izdanje osvajačica Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine dobila je brojne komplimente na Instagramu, između ostalog i da izgleda bolje nego ikada.

Iva Majoli: Kako je izgledala glamurozna vjenčanica u kojoj se tenisačica prvi put udala Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 10 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 9 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 11 +8 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 5

Lagana maksi haljina za šetnju centrom Zagreba zbog koje zaboravljamo na sve druge modele Ulična moda u Zagrebu - 8 Ulična moda u Zagrebu - 2 Ulična moda u Zagrebu - 7 +6 Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju