I jedna šetnja centrom Zagreba dovoljna je da se uvjerimo da glavni grad vrvi street style kombinacijama koje bi poželjele i ulice svjetskih metropola. Jedno takvo upečatljivo izdanje primijetili smo na plavokosoj dami u divnoj maksi haljini cvjetnog uzorka.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 8 Ulična moda u Zagrebu - 2 Ulična moda u Zagrebu - 7 +6 Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess

Špica je sezone maksi haljina koje fantastično idu uz natikače i sandale, a brojne žene vole ih nositi uz ljetnu obuću ravnog potplata. Kombinacija maksi haljine i ravnih sandala izgleda vrlo skladno i moderno, a zna to i street stylerica koju smo zamijetili dok je prolazila središtem Zagreba.

Ulična moda u Zagrebu - 5 Zagrebačka street stylerica u maksi haljini i smeđim natikačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za svoj ljetni street style odabrala je maksi haljinu brenda Guess, model bijele boje s elegantnim cvjetnim uzorkom i dubokim dekolteom ukrašenim ženstvenim bijelim vezom. Haljina je skupljena ispod grudi, a onda se širi u lepršavi kroj te djeluje vrlo lagano i udobno, pa je zato idealan odabir kada je vani vruće. Preko haljine stavila je crni bolero kratkih rukava od prozirnog materijala nalik tilu.

Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess (Foto: Guess)

Smeđe natikače ravnih potplata ove su sezone popularnije nego ikada, a jedan lijepi model smeđe boje nosi i ova dama kovrčave plave kose. Velika mekana torba boje pijeska i široka metalna narukvica na lijevoj ruci dodatno su uljepšale njezin street style.

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 6 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Divna ljetna haljina iz Zare koja posebno dobro stoji ženama manjih grudi Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem +5 Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem

30 fotografija koje dokazuju da se na ulicama hrvatskih gradova nose najdivnije ljetne haljine Haljine su omiljeni odjevni komad u ljetnim mjesecima Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 1 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 2 +27 Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti predivne haljine - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju