Bruno Petković u utakmici s Nizozemskom zabio je eurogol i tako bio jedan od junaka koji je Hrvatskoj osigurao finale Lige nacije. Velika podrška u nogometnoj karijeri Bruni je i njegova prelijepa zaručnica Iva Šarić s kojom ima dvogodišnjeg sina Adriana.

Galerija Iva Šarić na božićnom partiju prije tri godine Iva Šarić na domjenku povodom Mjeseca ružičaste vrpce Iva Šarić na promociji knjige 'Nutrition is self-care' autorice Ivane Barisi +8 Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara

Iva Šarić i Bruno Petković rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti te vole čuvati svoju privatnost, no na vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara održano lani u lipnju u Dubrovniku došli su skupa i ondje zasigurno bili jedan od najljepših parova.

Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Iva, mama trojice dječaka, izgledala je senzacionalno u uskoj crnoj haljini s izraženim dekolteom uz koju je kombinirala crne sandale s platformom i visokom tankom potpeticom, a malo boje dodala je sa zelenom torbicom.

Iva Šarić na premijeri baleta Giambattista Valli u zagrebačkom HNK Iva Šarić na premijeri baleta Giambattista Valli u zagrebačkom HNK (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica i inače voli modne kombinacije razigrati torbama u boji, a u njezinoj kolekciji ističe se ružičasti model modne kuće Yves Saint Laurent i žuta torbica s metalnim detaljima, ali i klasična crna sa Chanelovim potpisom.

Iva Šarić Iva Šarić u glamuroznoj haljini salona I Do Weddings na Story Hall of Fameu (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Posebno mjesto u Ivinoj garderobi zasigurno ima i jedna od najpoznatijih torbi na svijetu, Hermes Kelly u ružičastoj boji. Omiljene torbe ljepotica izvrsno usklađuje s odjevnim izdanjima koja odišu ženstvenošću i elegancijom, dodatno naglašavajući njezinu ljepotu i besprijekornu figuru.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte 10 sjajnih modnih trenutaka kojima nas je kupila zaručnica Brune Petkovića.

Iva Šarić u tako divnoj haljini koja bi se uklopila i na holivudski crveni tepih Iva Šarić Iva Šarić Domenica Žuvela +8 Viktorija Rađa u haljini modne kuće Balenciaga na 10. izdanju Story Hall of Famea

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju