Nakon što je u posljednjem susretu HNL sezone Dinamo na maksimirskom stadionu pobijedio Goricu, igrači zagrebačkog kluba su na ispunjenom Maksimiru proslavili naslov prvaka, a na travnjaku su im se pridružili članovi obitelji.

Galerija Iva Šarić Iva Šarić Tenisice brenda Off-White +1 Iva Šarić

Uz nogometaša Brunu Petkovića bili su sin Adrian i zaručnica Iva Šarić.

Lijepa Iva na stadion je stigla u ležernoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je jedan od najpopularnijih odjevnih komada u toplijem dijelu godine - klasični bijeli top, koji je bio savršen par svjetloplavim trapericama s poderotinama.

Kada je u pitanju obuća, Iva je nosila bijele tenisice Odsy-1000 modnog brenda Off-White.

Odsy-1000 tenisice brenda Off-White Odsy-1000 tenisice brenda Off-White (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Chunky tenisice ukrašene su kožnatim strelicama, a imaju i nazubljeni gumeni potplat. Tenisice su prvi put predstavljene na pariškom Tjednu mode u sklopu muške kolekcije brenda Off-White za jesen/zimu 2019. godine i otad imaju brojne obožavatelje među oba spola.

Iris Livaja: Poderane traperice i metalik tenisice za dolazak na utakmicu sa sinčićem Lorenzom Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 6 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 4 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 2 +2 Iris Livaja u poderanim trapericama i tenisicama modne kuće Celine - 3

Osim što se mogu nositi u raznim kombinacijama, te su tenisice i model koji ne prolazi neprimijećeno te svaku kombinaciju podiže na višu razinu, što je potvrdila i Iva.

Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju