Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju.

Galerija Alduk božićna večera u hotelu Esplanade - 5 Alduk božićna večera u hotelu Esplanade - 4 Alduk božićna večera u hotelu Esplanade - 10 +10 Alduk božićna večera u hotelu Esplanade

Kako je modni brend Alduk u nekoliko godina uspio izgraditi event za koji se uvijek traži pozivnica više?

Tajna naših evenata je da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je spontani odraz dobrih priprema i još boljih suradnika kojima se na ovakav način zahvaljujemo na uspješnoj godini, izjavio je Ivan Alduk kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekta koje radi pod svojim brendom ALDUK.

Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalj

Gala blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja.

Hotel Esplanade otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel`s poslužili su kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom ovoj posebnoj večeri su pružili poseban gala efekt koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od osamnaest metara dužine.

Alduk božićna večera u hotelu Esplanade - 11 Alduk božićna večera u hotelu Esplanade (Foto: PR)

Postići 'wow' efekt je uvijek moja osobna želja jer uživam u nečemu novome i još neviđenome, stoga smo ove godine u suradnji s cvjetnom galerijom RL osmisli čak 50m2 magično ukrašenog stola u crno-srebrnom tonu za 44 posebna gosta. Zanimljiva je informacija da je dekoracija dostavljena u čak dva velika kombija, a slagala se je više od deset sati, nadodao je Ivan.

Izvrsna blagdanska i modna večer se, prema očekivanju, otegnula do iza ponoći uz neizostavne zdravice, pjesmu i smijeh.

Alduk, ovakvim posebnim projektima, image svog brenda diže na visoku razinu i pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Alduk klijentica, ambasadorica i suradnika. Ovaj hrvatski dizajner nas svakim svojim projektom iznenadi i zaljubi u svoj rad.

Alduk božićna večera u hotelu Esplanade - 3 Lejla Filipović (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju