Jennifer Lopez trenutačno se nalazi u Dominikanskoj Republici. Razlog te privremene selidbe njezin je novi film. Jennifer tamo snima romantičnu komediju s elementima akcije pod radnim nazivom "Shotgun Wedding".

Film režira Jason Moore, scenarij su napisali Mark Hammer i Liz Meriwether, a J.Lo je preuzela i ulogu producentice uz Elaine Goldsmith-Thomas i svog menadžera Bennyja Medinu.

Jennifer i Josh Duhamel u filmu glume zaručnike koji organiziraju svoje vjenčanje na egzotičnoj lokaciji, ali skupina kriminalaca njihov dan iz snova pretvara u pravu dramu.

Prilikom snimanja filmova latino diva sve konce voli imati u svojim rukama pa je tako uključena i u osmišljavanje kostimografije, a za jednu od scena koja bi trebala biti ključna odabrala je haljinu hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

Korak po korak, Ivan Alduk dospio je do Hollywooda. Njegovu kreaciju imali smo priliku vidjeti i na prošlogodišnjoj 77. po redu dodjeli nagrade Zlatni globus. Američka TV voditeljica Bianca Rae na crvenom tepihu nosila je Aldukovu prekrasnu ružičastu haljinu, a dan prije dodjele američka glumica Azie Tesfai odabrala je njegovu haljinu za tradicionalnu gala večer poznate umjetničke organizacije "The Art of Asylum".

Specifikum haljine jest i podstava u boji kože koja daje taj seksi prizvuk kojeg doista obožavam na ženama, a mislim da ga nitko bolje od J.Lo ne nosi.

--Ivan Alduk

Sada će njegovu haljinu odjenuti i Jennifer Lopez. Međutim, u trenutku kad je dobio zahtjev za izradu nove kreacije dizajner nije znao za koga je zapravo kreira.

Naš agent koji nas tako uspješno predstavlja na američkom tržištu početkom godine došao je s točno određenim mjerama po kojima haljina mora biti skrojena. Dobili smo kratke smjernice, a ostatak kreativnosti ostavljen je nama kao timu. Odmah smo znali da je namijenjena nekome određenom i očito velikoj zvijezdi s obzirom ne to da nismo odmah dobili ime glumice za koju radimo, kazao nam je Alduk.

HALJINA JE PREMA UPUTAMA TREBALA BITI CRNA

Oduševljenja nije nedostajalo nakon što je dobio informaciju o tome tko će zapravo biti njegova nova klijentica: Prionuli smo poslu, odlučili taj model uvrstiti i u novu kolekciju koju ćemo predstaviti sljedeći tjedan jer nas ugovor nije obvezivao na unikatnost te smo tek naknadno saznali o kome je riječ i blago rečeno ostali - paf! Onako, smijeh u studiju između mene i mojih kolegica, pa koja fora na temu 'Jenny from the block' i 'Alduk from the block'. Uglavnom, jedva čekamo to sve vidjeti.

Predivna 51-godišnja diva zapravo nije imala puno zahtjeva uoči te suradnje. Tražila je samo da haljina bude crne boje, a Alduk je dobio otvorene ruke po pitanju dizajna.

Odmah smo znali da je haljina namijenjena nekome određenom i očito velikoj zvijezdi s obzirom da nismo odmah dobili ime glumice za koju radim.

Haljina je prema uputama trebala biti crna, a ostatak je ostavljen nama. Predložili smo nekoliko ideja od kojih je izabrana ova tilasta krinolina s korzetom i detaljima od volana i perja. 

Specifikum haljine jest i podstava u boji kože koja daje taj seksi prizvuk koji doista obožavam na ženama, a mislim da ga nitko ne nosi bolje od J.Lo. Mislim da će to biti savršen 'match' i nadam se da će ta scena biti uvrštena u film, kroz smijeh je zaključio Ivan.

Uopće ne sumnjamo da će zahvaljujući Aldukovoj haljini Jennifer izgledati bajkovito u novom filmu čija je premijera zakazana za travanj 2022. godine.

Pročitajte i što je Jennifer Lopez izjavila povodom suradnje s Ivanom Aldukom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju