U svjetskim razmjerima moda i modni trendovi toliko se brzo izmjenjuju da su se izgubile sezone i kreativne smjernice, a proizvodnja i prodaja su vlastele kreativnosti. Kod nas je suprotno jer se modna scene uspavala i samo nekoliko dizajnera uspijeva održati razinu kreativnosti, kvalitete i kontinuiteta, pa čak i jako ugodno iznenaditi.

Galerija

 

Alduk je jedan od takvih te nas nekoliko puta godišnje iznova zaljubi u svoj rad. Uvijek inovativan u pristupu dizajnu i njegovoj prezentaciji putem vrhunskih modnih kampanja najboljih hrvatskih fotografa, Alduk je postao brend koji gradi svoju prepoznatljivu priču, stvara svoje vlastite trendove i pravila igre, a snagu crpi iz sve većeg broja zadovoljnih klijentica.

Nova kolekcija 'Rebelle' dizajnera Ivana Alduka donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja

Nova kampanja 'Rebelle' djelo je vrhunskog tima suradnika, stoga ni u jednom trenutku nisam sumnjao u to što i kako radimo. Decker i Kutić opet su pokazali svoju kvalitetu i fotografsku snagu, a Saša Joković i Mijo Majhen jedni su od najboljih hrvatskih beauty stručnjaka, koji su južnoafrički model Nicole Meyer pretvorili u pravu buntovnicu, beskompromisnu Alduk ženu koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenja okoline, kako i sam naziv kolekcije aludira. Rezultat je ova chic modna kampanja kojom se ponosimo, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka
Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka (Foto: Decker&Kutić)

Koja je tajna Aldukovih kolekcija i modnih kampanja kojima predstavlja novosti iz svog atelijera, a koje nas uvijek uspiju zaintrigirati? Koja je njegova formula poslovnog uspjeha i što je sljedeće na rasporedu? Kineski model i predimenzionirani medo, prazan, nihilistički studio i model s jakim ekspresijama, eterična bridal linija sa začudnom atmosferom ili rock buntovnica u novoj kolekciji - sve su to elementi koji se izvrsno slažu na zanimljiv dizajn, tvore uspješnu modno-poslovnu priču, a sam dizajner naglašava da nema tajne, već samo neiscrpna kreativnost, prekovremeni rad, želja da bude uvijek bolji i da ponudi sve od sebe.

Nova kolekcija "Rebelle" za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja. Bogate, teksturirane i vezene tkanine od baršuna, čipki i šljokica okosnica su ove raskošne kolekcije koja je zadržala prepoznatljivu estetiku, ali ju i dodatno oplemenila poigravanjem s visokom modom.

Ova, do sada najveća kolekcija napravila je još jedan korak prema pravome luksuzu u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada, za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti ljubiteljicama Alduk estetike. Kolekcija je već dostupna u dizajnerovu showroomu u Zagrebu, a više informacija može se potražiti na web-stranici alduk.hr ili službenoj Facebook i Instagram stranici ALDUK.

Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka
Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka (Foto: Decker&Kutić)