U svjetskim razmjerima moda i modni trendovi toliko se brzo izmjenjuju da su se izgubile sezone i kreativne smjernice, a proizvodnja i prodaja su vlastele kreativnosti. Kod nas je suprotno jer se modna scene uspavala i samo nekoliko dizajnera uspijeva održati razinu kreativnosti, kvalitete i kontinuiteta, pa čak i jako ugodno iznenaditi.

Galerija Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 7 Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 12 Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 11 +7 Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka  

Alduk je jedan od takvih te nas nekoliko puta godišnje iznova zaljubi u svoj rad. Uvijek inovativan u pristupu dizajnu i njegovoj prezentaciji putem vrhunskih modnih kampanja najboljih hrvatskih fotografa, Alduk je postao brend koji gradi svoju prepoznatljivu priču, stvara svoje vlastite trendove i pravila igre, a snagu crpi iz sve većeg broja zadovoljnih klijentica.

Nova kolekcija 'Rebelle' dizajnera Ivana Alduka donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja

Nova kampanja 'Rebelle' djelo je vrhunskog tima suradnika, stoga ni u jednom trenutku nisam sumnjao u to što i kako radimo. Decker i Kutić opet su pokazali svoju kvalitetu i fotografsku snagu, a Saša Joković i Mijo Majhen jedni su od najboljih hrvatskih beauty stručnjaka, koji su južnoafrički model Nicole Meyer pretvorili u pravu buntovnicu, beskompromisnu Alduk ženu koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenja okoline, kako i sam naziv kolekcije aludira. Rezultat je ova chic modna kampanja kojom se ponosimo, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 8 Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka (Foto: Decker&Kutić)

Koja je tajna Aldukovih kolekcija i modnih kampanja kojima predstavlja novosti iz svog atelijera, a koje nas uvijek uspiju zaintrigirati? Koja je njegova formula poslovnog uspjeha i što je sljedeće na rasporedu? Kineski model i predimenzionirani medo, prazan, nihilistički studio i model s jakim ekspresijama, eterična bridal linija sa začudnom atmosferom ili rock buntovnica u novoj kolekciji - sve su to elementi koji se izvrsno slažu na zanimljiv dizajn, tvore uspješnu modno-poslovnu priču, a sam dizajner naglašava da nema tajne, već samo neiscrpna kreativnost, prekovremeni rad, želja da bude uvijek bolji i da ponudi sve od sebe.

Nova kolekcija "Rebelle" za jesen/zimu donosi čak pedeset i pet modela širokog spektra boja, tekstura i kreativnih rješenja. Bogate, teksturirane i vezene tkanine od baršuna, čipki i šljokica okosnica su ove raskošne kolekcije koja je zadržala prepoznatljivu estetiku, ali ju i dodatno oplemenila poigravanjem s visokom modom.

Ova, do sada najveća kolekcija napravila je još jedan korak prema pravome luksuzu u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada, za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti ljubiteljicama Alduk estetike. Kolekcija je već dostupna u dizajnerovu showroomu u Zagrebu, a više informacija može se potražiti na web-stranici alduk.hr ili službenoj Facebook i Instagram stranici ALDUK.
Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 3 Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka (Foto: Decker&Kutić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju