Čaroban glas i snažna senzualnost riječi su koje barem djelomično opisuju pobjednički nastup Ivane Marić. Naime, simpatična pjevačica osvojila je žiri, kolege i publiku ulogom popularne Christine Aguilere

 Svoj nastup kao Christina Aguilera, Ivana Marić zasigurno će pamtiti jer joj je upravo on donio prvu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Dok je Tomo in der Mühlen bio fasciniran njezinim glasom, Đuro se oduševio Ivaninim senzualnim nastupom, a Sandra Bagarić je komentirala: 'Na moment se vidjelo da baš nisi onako skroz u toj zavodničkoj seksipilnosti uživala, ali si dala sve od sebe. Ja se čudim drugoj stvari, što ti imaš u tim glasnicama, pa ti se nimalo ne štediš!'

Nova TV će u Ivanino ime donirati 10 tisuća kuna udruzi 'Veliko srce malom srcu'.

S eurovizijskom pjesmom iz 1986. godine, Maja Posavec je zauzela drugo mjesto na ljestvici. Otpjevavši hit 'Željo moja' Doris Dragović, oduševila je žiri svojom vokalnom transformacijom.

Transformacija iz balerine iz prošle emisije u rokera Alice Coopera, za Sašu Lozara nije bio niti malo lagan zadatak, no on ga je ovoga puta besprijekorno odradio te zauzeo treće mjesto. 

I Maja Šuput nastupila je s eurovizijskim hitom predstavljajući grupu Srebrna krila s pjesmom 'Mangup', a Renata Sabljak na kratko je postala dio legendarne grupe Europe.

Ne samo da je oduševio žiri i publiku u studiju i pred malim ekranima u ulozi tamnopute pjevačice grupe Tehnotronic, već je Dušan Bućan dobio i zavidan broj glasova žirija.

Iako je žiri i publiku nasmijao do suza, Luka Bulić kao Severina, po broju glasova završio je na predzadnjem mjestu. Pobjedu iz prošle epizode Ivan Šarić nije uspio obraniti te se ovoga puta kao kralj Elvis Presley našao na začelju.

Sljedeća epizoda donijet će nove izazove za naše natjecatelje. Ivan Šarić bit će Tomislav Ivčić, Maja Šuput Džo Maračić Maki, Ivana Marić će biti Pink, a Maja Posavec slavni reper Eminem. Luka Bulić nastupit će kao Gracia, Saša Lozar kao grupa Eurythmics, a Renata Sabljak kao The Supremes.

Ne propustite nove transformacije kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i sljedeće nedjelje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju