Na desetom izdanju događanja "Story Hall of Fame" nagradu u kategoriji "Najbolja street style zvijezda" osvojila je domaća influencerica Ivana Mišković.

Galerija Ivana Mišković Ivana Mišković u haljini s optičkom varkom Ivana Mišković privukla je pozornost svojim izdanjem +11 Petra Kraljev u 'goloj' haljini na eventu Story Hall of Fame

Ivana se na crvenom tepihu pojavila u izdanju kakvo smo navikli viđati na svjetskim crvenim tepisima i jednom od onih koje se može svrstati u kategoriju izdanja koja jednostavno ne mogu proći neprimijećeno.

Za "Story Hall of Fame" odjenula je dugu plavu haljinu koja je rad domaće dizajnerice Ivane Jurić. Ono što je haljinu povišenog ovratnika, s dugim rukavima učinilo  drugačijom i upečatljivom bila je - optička varka.

Kreacija, naime, na prednjoj i stražnoj strani ima umetak u boji kože koji imitira ljudsko tijelo, a zbog kojeg se na trenutak čini kao da je taj dio Ivaninog tijela bez odjeće.

Ivana Mišković u haljini s optičkom varkom Ivana Mišković u haljini s optičkom varkom (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Izdanje kojem nisu trebali nikakvi posebni dodaci da bi bilo primijećeno, influencerica je upotpunila dugom raspuštenom kosom oblikovanom u valove.

Oooo, odvažno! Haljina Elle Dvornik-Pearce ispod koje se nosi skriveno donje rublje Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 4 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 1 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 5 +2 Ella Dvornik-Pearce u haljini dizajnerice Kristine Burje na svečanom eventu Story Hall of Fame - 2

Video u kojem pozira u ovoj kreaciji za pamćenje podijelila je i sa svojih više od 38 tisuća pratitelja na Instagramu. "Wow" je najčešći komentar koji je dobila za ovo izdanje.


Ivanino izdanje,ali i dio ostalih kreacija na crvenom tepihu Hall od Famea pogledajte u galeriji na početku teksta.

Ivana Mišković privukla je pozornost svojim izdanjem Ivana Mišković privukla je pozornost svojim izdanjem (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju