Ivana Vida velikim partyjem u jednom zagrebačkom restoranu proslavila je svoj 30 rođendan. Za nezaboravni rođendanski tulum slavljenica je odabrala spektakularnu modnu kombinuciju koja je istaknula Ivaninu besprijekornu, ženstvenu figuru.

 

Ivana Vida u velikom i veselom društvu proslavila je 30. rođendan, a ondje je, naravno, bio i njezin suprug, hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Nekoliko fotografija s proslave podijelio je na svom Instagramu stilist i dizajner Marko Grubnić, a na njima Ivana izgleda spektakularno odjevena u glamurozni bijeli kombinezon rađen po mjeri.

Dizajn kombinezona potpisuju Ivana Bilić, poznata dizajnerica vjenčanica, i Marko Grubnić, a ukrašen je kristalnim perlicama te su strateški dijelovi ciljano pokriveni čipkom i sve je rađeno ručno. Podstava kombinezona boje kože nije klasična podstava, već je riječ o materijalu koji je Ivanin i Markov patent. Dobiva se dojam da je Ivana ispod čipke i perlica gola, a nije.

Ivana Vida u bijelom kombinezonu na proslavi svog 30. rođendana Ivana Vida u bijelom kombinezonu na proslavi svog 30. rođendana (Foto: Instagram@markogrubnic)

Nije Skims, ali dat ćemo mu uskoro i nekakav naziv. Taj materijal inače vrlo često koristim na svojim snimanjima, to su male tajne velikih majstora. Nije baš klasična podstava, već nešto kao u obliku čarape koja skriva dijelove tijela koji se ne bi smjeli niti nazirati.

Materijal je vrlo poseban i specifičan, dakle nije nešto što je prilagodljivo svakome. Dosta je fiksan pa se mora napraviti točno po mjeri, kazao je Grubnić. Zbog svoje specifičnosti i preciznosti izrade, kombinezon kakav nosi Ivana Vida niti ne može biti u slobodnoj prodaji, isključivo se mora raditi po narudžbi i po mjeri.

Ivani kombinezon pristaje savršeno, izgledala je poput barbike, baš wow. Kombinezoni su kao odjevni komad i stvoreni za taj wow efekt te su vrlo praktični, dodaje Marko. Uz bijeli kombinezon sjajno su pristajale glamurozne štikle, također ukrašene kristalima, s kojima je Ivana Vida upotpunila rođendanski outfit.

Čipka, biseri, prozirno: Vjenčanica Ivane Vide tako je lijepo isticala njezinu ženstvenu figuru Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 8 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 4 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 7 +5 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 1

"Primabalerina" Ivana Vida: Detalj s potpisom Diora koji je razigrao sportsko izdanje Ivana Vida na utakmici između Hrvatske i Brazila Choker lanac modne kuće Dior Choker lanac modne kuće Dior +1 Ivana Vida na utakmici između Hrvatske i Brazila

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju