Domagoj i Ivana Vida u lipnju ove godine proslavit će šest godina bračnog života koji su započeli 16. lipnja 2017. kada su se hrvatski nogometni reprezentativac i bivša kraljica Hrvatske vjenčali u Umagu u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Galerija Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 8 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 4 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 7 +5 Ivana Vida izgledala je prelijepo u čipkastoj vjenčanici s biserima i raskošnim šlepom

Lijep, sunčan dan tog 16. lipnja bio je kao stvoren za vjenčanje, a nogometaš Domagoj Vida i njegova izabranica Ivana Gugić na vječnu ljubav odlučili su se zavjetovati u bajkovitoj Istri.

Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 1 Ivana Vida izgledala je prelijepo u čipkastoj vjenčanici s biserima i raskošnim šlepom (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Mladenka je blistala u uskoj vjenčanici sirena kroja ukrašenoj romantičnom čipkom i cvjetnim vezom te prekrasnim biserima na tankim naramenicama, predjelu srcolikog dekoltea i po dužini haljine, a imala je i decentne proreze koji su otkrivali malo kože. Profinjena vjenčanica imala je i raskošni šlep, Ivana je nosila i dugački veo te buket od bijelog cvijeća.

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Za još malo glamura mladenka je svom stajlingu za vjenčanje dodala svjetlucave viseće naušnice s biserima, dugu smeđu kosu nosila je raspuštenu, a i make-up je bio vrlo elegantan. Prelijepa vjenčanica savršeno je istaknula ženstvenu figuru Ivane Vide na čijem je vjenčanju bio i sinčić David kojeg su ona i Domagoj Vida dobili dvije godine ranije.

Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine - 3 Domagoj i Ivana Vida vjenčali su se u Umagu 2017. godine (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju