U kazalištu Komedija u srijedu navečer održala se promocija albuma pjevačice Marije Mirković "Ja sam Marija", a među poznatima koji su je došli podržati bila je i Ivana Vrdoljak Vanna.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna Čizme iznad koljena su hit iz godine u godinu +4 Zara, 99,95 eura

Naša glazbena diva na promociju je stigla u kombinaciji u kojoj su glavna zvijezda bile visoke čizme u crnoj boji. Radi se o čizmama ravnih potplata iznad koljena brenda Marc Cain.

Čizme iznad koljena su hit iz godine u godinu Čizme iznad koljena su hit iz godine u godinu (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Modeli čizmi iznad koljena već su godinama neizostavan dio jesensko-zimske garderobe brojnih zaljubljenica u modu, a pjevačica baš taj model rado nosi u kombinaciji s mini komadima s kojima se čizme iznad koljena savršeno slažu i najbolje dolaze do izražaja.

Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Tako su ovaj put gornji dio njezine kombinacije činili crna mini haljina i efektni ružičasti kaput koji je razigrao crnu kombinaciju i učinio je još boljom.

Ako i sami volite nositi taj model čizama, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko modela crnih čizama iznad koljena iz trenutačne ponude trgovina.

Sandale su top! Ivana Vrdoljak Vanna u kombinaciji koja baš svima dobro stoji Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu - 2 +1 Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu

Čizme iz centra Zagreba za koje kažu da nisu za svačiji ukus izgledaju odlično uz minicu i tajice Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 4 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 3 +1 Brineta u preklopljenim čizmama u centru Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju