Ivana Vrdoljak Vanna sunčanu subotu iskoristila je za šetnju sa svojom tromjesečnom unukom, kćerkicom Vannina sina Luke. Pjevačica se smješkala bebici koju je gurala u crvenim dječjim kolicima, prolazeći zagrebačkom ulicom.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna u cvjetnoj haljinici i čizmama u stilu agsica - 2 Ivana Vrdoljak Vanna u cvjetnoj haljinici i čizmama u stilu agsica - 1 +6 Ivana Vrdoljak Vanna u šetnji s unučicom

Ivana Vrdoljak Vanna uživa u ulozi bake i unučici kojoj su tri mjeseca. Topla, sunčana listopadska subota bila je idealna za šetnju s malenom koju je baka brižna gurala u kolicima.

Za šetnju s unukom Vanna je odabrala ležernu odjevnu kombinaciju te je nosila bijelu haljinicu dužine do iznad koljena, ukrašenu cvjetnim uzorkom ružičaste i plave boje, a gore zelenu jaknu u vojničkom stilu. Od obuće odabrala je maksimalnu udobnost, mekane čizmice tamno plave boje u stilu agsica, udobne poput papuča.

Ivana Vrdoljak Vanna u cvjetnoj haljinici i čizmama u stilu agsica - 2 Ivana Vrdoljak Vanna u cvjetnoj haljinici i čizmama u stilu agsica (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ovakve čizmice sve ćemo češće viđati kako vrijeme bude sve hladnije, a iako se oko njihove estetike često lome koplje, šlapaste čizmice imaju sve više poklonica među ženama koje ih smatraju slatkima, a često ih opisuju i najudobnijim čizmama koje su ikada nosile.

Ivanna Vrdoljak Vanna stajling za šetnju upotpunila je s nekoliko modnih dodataka, decentnim nakitom te sunčanim naočala svijetlih okvira.

Stiže nam sezona "šlapastih" čizmica pa smo iz trgovina izdvojili nekoliko modela koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

D.Franklin, 54,99 eura D.Franklin, 54,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Sandale su top! Ivana Vrdoljak Vanna u kombinaciji koja baš svima dobro stoji Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu - 2 +1 Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu

Haljina Ivane Vrdoljak Vanne u kojoj se žene osjećaju kao da nemaju ništa na sebi Ivana Vrdoljak Vanna često privlači pažnju svojim modnim izborima Ba&sh, haljina Kiana, 209 eura Haljina Kiana, Ba&sh +0 Haljina Kiana, Ba&sh

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju