Kombinacija crne i bijele boje je bezvremenska opcija primjerena za sve prigode, koja uvijek odiše jednostavnošću i elegancijom.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu - 2 +1 Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu

Crno-bijele odjevne kombinacije su i savršen odabir za one dane kada ne znamo što odjenuti, a želimo izgledati dobro.

Ljubiteljice minimalizma reći će vam da su crno-bijele kombinacije jednostavno neodoljive, a modni znalci naglasit će da one nikako nisu dosadna opcija. Još jedan njihov plus je činjenica da svima dobro stoje.

Da je i u ovim jednostavnim tonovima moguće izgledat fantastično svojom je kombinacijom za nastup u Beogradu potvrdila Ivana Vrdoljak Vanna.

Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu - 2 Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu - 2 (Foto: M.A./ATAImages/Pixsell)

Pjevačica je održala intiman koncert za predstavnike medija kako bi najavila beogradske nastupe u listopadu, a za ovu prigodu odjenula je bijelu bluzu lepršavog kroja s podvrnutim rukavima dužine do ispod laktova. Bluza jednostavnog kroja ima ovratnik s reverima i v-izrez, a Vanna ju je uparila s crnim kratkim hlačama koje su istaknule njezine noge.

Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu Ivana Vrdoljak Vanna u Beogradu (Foto: M.A./ATAImages/Pixsell)

Crno-bijelu kombinaciju razbila je metalik sandalama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. Radi se o modelu Heloise proslavljenog malezijskog dizajnera Jimmyja Chooa.

Vanna je elegantnu kombinacju upotpunila zlatnim nakitom i ručnim satom.

Haljina Ivane Vrdoljak Vanne u kojoj se žene osjećaju kao da nemaju ništa na sebi Ivana Vrdoljak Vanna često privlači pažnju svojim modnim izborima Ba&sh, haljina Kiana, 209 eura Haljina Kiana, Ba&sh +0 Haljina Kiana, Ba&sh

Vanna: Obožavane štikle i lepršava haljina za divnu ljetnu fotografiju Valentino Rockstud sandale, 950 eura Ivana Vrdoljak Vanna uživa u modnim igrama Zimmermann mini haljina, 1100 eura +1 Zimmermann mini haljina


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju