Ivana Vrdoljak Vanna gostovala je u emisiji Večernji show s Giulianom koja se emitira na Radio Dalmaciji. Vanna je svom kolegi i prijatelju Giulianu Đaniću bila posljednja gošća ove sezone, prije ljetne pauze. Pjevačica se prije dolaska na radio fotografirala na jednoj splitskoj lokaciji te je pokazala što je odjenula za gostovanje u emisiji.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe +7 H&M, 46 eura

Ivana Vrdoljak Vanna voli nositi haljine mini kroja koje savršeno ističu njenu vitku figuru i lijepo građene noge, a jedan lepršavi model kratke haljinice odabrala je i za gostovanje u radijskoj emisiji svog kolege Giuliana Đanića na Radio Dalmaciji.

Ljetni stajling složila je od mini haljine-košulje kratkih rukava, s klasičnom kragnom i kopčanjem na gumbe. Haljina zeleno-plave nijanse ukrašena je velikim dezenom lišća, dok je rub ukrašen efektnim volanom. Uz slatku haljinicu izvrsno su pristajale sandale s platformom i debelom petom s potpisom modnog brenda See by Chloé, sestrinskog brenda kultne francuske modne kuće Chloé osnovanog 2001. godine.

Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe Ivana Vrdoljak Vanna nosi sandale s platformom modne kuće See by Chloe (Foto: See by Chloe)

Upečatljive kožnate sandale zgodnog retro dizajna imaju dva debela prekrižena remena te remen za kopčanje oko gležnja ukrašen velikom okruglom kopčom zlatne boje. Izrazito visoka peta i platforma vizualno izdužuju figuru, a tom efektu pridonosi i bež boja sandala, koja imitira boju kožu te tako dodatno izdužuje i proljepšava noge, kao i čitavu siluetu.

Kožnata torbica sivkasto zelene nijanse sa srebrnim metalnim lancem zaokružila je modnu kombinaciju Ivane Vrdoljak Vanne za gostovanje u radijskoj emisiji Večernji show s Giulianom.

Nadahnuti Vanninim stajlingom, u trgovinama smo potražili slične modele sandala s platformom, a osam izdvojenih modela cjenovnog ranga od 22,99 do 212 eura pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Vanna: Obožavane štikle i lepršava haljina za divnu ljetnu fotografiju Valentino Rockstud sandale, 950 eura Ivana Vrdoljak Vanna uživa u modnim igrama Zimmermann mini haljina, 1100 eura +1 Zimmermann mini haljina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju