Suze su mi na oči krenule kada sam pročitala vaš tekst o emotivnom transparentu s dočeka Vatrenih. U tim riječima prepoznala sam sebe i svoju obitelj, ovim riječima svoje iskreno priznanje započela je čitateljica Zadovoljne.

Blagoslavljena sam s troje djece, najmlađa kći ove će godine u školu. Nemamo puno, ali zdravi smo, to je najvažnije.

Muž i ja se trudimo priuštiti im ono najosnovnije, radimo nekoliko poslova paralelno, guramo nekako... ali nekad nam nije lako objasniti zašto su naša djeca jedina u razredu koja još uvijek nemaju mobitel, i zašto ne mogu dobiti one tenisice koje svi nose,
napisala je Ivana u naš inboks na Facebooku nakon što je pročitala tekst o emotivnom transparentu s današnjeg dočeka.

Pokušavamo im objasniti da novac nije najvažniji.

Što su stariji, to im je teže prihvatiti ograničenja s kojima živimo jer imamo skromne prihode.

Nikad nisam gledala nogomet, ali on nam je u zadnjih mjesec dana promijenio život. Zajedno smo pratili sve utakmice Vatrenih, živcirali se, navijali za njih i, na moje veliko iznenađenje, još se više zbližili kao obitelj,
podijelila je mama troje djece.

Djeca su u igračima počela gledati velike uzore te se iskreno iznenadila kad su shvatila da su neki od njih počeli od nule, bez financijske podloge, samo sa zvijezdama u očima, s upornošću i željom da uspiju.

I sama se nosim s brojnim nesigurnostima... Majka sam troje djece u malom mjestu i s vrlo malim mjesečnim budžetom... Teško mi je svojim primjerom pokazati svojoj djeci da mogu postići velike stvari samo ako se potrude i daju sve od sebe.

Srećom, Vatreni su uskočili i odradili taj važan posao za mene.

Hvala vam, dečki, što ste mojim malima pokazali da mogu biti najveći.
Ivanino iskreno prizanje Ivanino iskreno prizanje (Foto: Facebook Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju