Ivica Kostelić razveselio je pratitelje na Facebooku preslatkom fotografijom svoga sinčića Ivana koji će 30. listopada proslaviti drugi rođendan.

Najtrofejniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić objavio je na Facebooku fotografiju svog sinčića Ivana koji će za malo više od dva tjedna proslaviti drugi rođendan. Na fotografiji preslatki plavokosi dječačić odjeven u plavu trenirku i žute tenisice sjedi na stolčiću u kućici napravljenoj od kartonske kutije i čita priču lutki Mickeyja Mousea.

Ivica Kostelić razveselio je pratitelje na Facebooku fotografijom svoga sinčića Ivana koji će 30. listopada proslaviti drugi rođendan

„Pažnja: preopterećenje slatkoćom! Mickey Mouse sluša priču za laku noć“, napisao je Ivica uz fotografiju koja je u manje od 24 sata skupila preko 5 tisuća lajkova.

Ivičini pratitelji nisu krili koliko su oduševljeni malim slatkišem i njegovom igrom.

„Tako i moja najsretnija kad a dekama prekrije stolice, zakvači kvačicama i napravi krov i kućicu po svojoj volji“, komentirala je Josipa.

„Mali slatkiš, kako se lijepo igra s običnom kutijom. Podsjeti me na moje dječje dane, kada sam prekrila stolicu i, kao, to mi je bila kuća“, prisjetila se Gordana.

„Dječica imaju uvijek svojih dobrih ideja, treba ih samo pustiti da uživaju i stvaraju svoj svijet. Zlato malo, najveće bogastvo, čuvajte to kao svoje oči", napisala je Darinka.

Osim Ivana, sa suprugom Elin Ivica Kostelić ima i dvomjesečnog sina Leona.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju