Na početku ove proljetne modne sezone, navikli smo gledati haute couture kreacije poznatih dizajnerskih imena i pripreme za grandiozne proslave stila i glamura. Ove godine modni dizajneri odgovaraju na najbolji mogući način potrebama tržišta, koje je danas više usmjereno na svakodnevnu eleganciju i casual glamur.

Za sve koji žele dati dašak raskoši svojem posebnom danu, prigodi ili proslavi, glamur je danas poprimio neko novo lice. Upravo je to glavna nit vodilja i nove kolekcije vjenčanica s potpisom našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Moda je uvijek odraz vremena u kojem živimo, a istovremeno i bijeg u svijet kreacije i mašte koji nam svakodnevicu čini boljim i ljepšim mjestom. I dok moje klijentice s nestrpljenjem iščekuju prilike za raskošna izdanja, one se i dalje žele osjećati posebno, romantično i elegantno na dan svojeg vjenčanja, ali u nekim novim okolnostima u kojima je naglasak na profinjenosti i svečanosti trenutka, a ne na raskošnom slavlju i grandioznosti. Zato je naša nova kolekcija minimalistička u raskošnosti, ali jedinstvena i posebna po profinjenosti i romantičnosti, kazao je dizajner Ivica Skoko.

I zaista, u novoj kolekciji njegove prepoznatljive krinoline svedene su na elegantne haljine A-kroja, naglašene u struku, midi dužine i prikladne za manja vjenčanja, kao i romantične proslave na otvorenom. Otvorena ramena ili nježni til daju dozu romantičnog, a iako je od ranije poznat po vjenčanicama u bojama, od puderaste do nježnih nijansi bež ili roze, u ovoj sezoni naglasak je na bijeloj boji.

Slika nije dostupna Lukabu: Prozračne vjenčanice idealne za proljetna i ljetna vjenčanja

Kad sve izlazi iz okvira uobičajenog i klasičnog, zadržali smo boju vjenčanice u okvirima tradicije. Zato je ona ove sezone kraća ili više minimalistička, ali mora biti bijela, dodaje dizajner. Skoko ima rješenje i za one koje žele raskošnu dugačku vjenčanu haljinu vješto kombinirajući bogate slojeve u donjem dijelu s minimalističkim varijantama s korzetom u gornjem dijelu. Klasična sirena-haljina ove je sezone kraća pa se može nositi tijekom ljeta i u drugim posebnim prigodama, a od posebnih detalja za sve ljubiteljice romantike Skoko predlaže elegantne predimenzionirane mašne u struku koje sjajno naglašavaju žensku siluetu.

Udobne i ženstvene: Novi modeli nježnih vjenčanica s potpisom Ivana Alduka Lookbook: Novi modeli vjenčanica Ivana Alduka - 21 Lookbook: Novi modeli vjenčanica Ivana Alduka - 20 Lookbook: Novi modeli vjenčanica Ivana Alduka - 19 +14 Lookbook: Novi modeli vjenčanica Ivana Alduka - 18

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene na pomalo elegantan i misteriozan način. Nova kolekcija vjenčanica dostupna je u prodajnom salonu Ivice Skoke u Zagreb, na adresi Vlaška 79.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju