Ana Gruica došla je podržati hrvatskog dizajnera Ivica Skoku na predstavljanju njegove nove kolekcije u sklopu 3. večeri BIPA Fashion.hr-a u Zagrebu


Ana Gruica
blistala je 3. večeri BIPA Fashion.hr-a na kojoj je bila predstavljena nove kolekcija Ivice Skoke za proljeće / ljeto 2017.

Zgodna Splićanka i velika ljubiteljica dizajnerovog rada za ovu je prigodu odabrala zanimljivo modno izdanje u romantičnim pastelnim bojama.

Uska haljina s prozirnim materijalom preko dekoltea naglasila je fit tijelo profesionalne fitness instruktorice, a cijelo izdanje podignula je sandalama u boji kože koje su vizualno produljile njene noge.

Stajling je dovršila ružičastom torbicom te decentnim naušnicama.

Preokret u dizajnu Ivice Skoke

Nova kolekcija Ivice Skoke za proljeće/ljeto donosi pravi zaokret u dosadašnjem opusu dizajnera čije su stvaralaštvo obilježile raskošne, glamurozne i elegantne haljine uvijek obilježene dozom dramatičnosti.

Skoko je opet uspio iznenaditi pristupom kojim stvara haljine stvorene za dan, noć, posebne glamurozne prilike ili elegantne cocktail večeri.

Ovoga puta njegove su kreacije izuzetno nježne, romantične, pastelnih boja s puno šarma i neopterećene elegancije. Poluduge i duge haljine u nježnim pastelnim bojama, sirena kroj i vrhunski materijali koji nježno otkrivaju siluetu, ključne su karakteristike nove kolekcije.

Poznat po nizu detalja koji se ručno dorađuju u njegovim kreacijama, Skoko je i ovog puta svoje umijeće pokazao u savršenom stapanju različitih tekstura i materijala.

Prozirni materijali i apstraktni print

Poigrao se kombiniranjem prozirnih i punih materijala s apstraktnim i nenametljivim printom, a svemu je dodao i posebnu notu romantike i nježnosti volanima koji su ovog puta naglasili rukave i ramena.

Materijali su također lepršavi, ima jako puno svile, muslina, svilenih brokata, organdija, te čipki koje su tehnički pa i vizualno potpuno drugačije od uobičajenih i daju poseban sofisticirani glam look novoj kolekciji.

Da bi Skokina dama ipak pokazala kako je moderna, samosvjesna i karizmatična, styling je dodatno obogatio rukavicama do lakta u boji kože izvezene staklenim perlicama.

Nadahnut najženstvenijim razdobljem u povijesti ženske mode, glamuroznim četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća, Skoko je uspio tu viziju prilagoditi potrebama moderne žene.

Njegova vizija ikone stila je romantična, elegantna, šarmantna i zavodljiva. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte ženstvene komade iz nove kolekcije Ivice Skoke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju