Armal kvalitetu već 50 godina potvrđuju nove generacije sretnih obitelji. Zato odaberite kuhinjske i kupaonske slavine Armal, osmišljene za stvarni život.

 

Galerija PR PR +0 PR  Vaš dom je vaša oaza sreće, sigurno mjesto i vlastito malo carstvo. Tu možete biti uistinu svoji, baš takvi kakvi jeste. A tada je svaka čarolija moguća.

Pomislite samo na onaj dobar osjećaj kada na kraju radnog dana stignete kući, zatvorite za sobom vrata i stupite u svoj svijet. Otvorite slavinu, začujete umirujući šum, pa operete dan pod toplim mlazom vode koji odnosi brige. U trenu, sve se mijenja, pojavljuje se druga slika! Pa onda i drugi dio dana može početi.

PR PR

Vaš dom, topli kutak i utočište koje dijelite s najmilijima se tada pretvara u mjesto iz snova: veselo carstvo prinčeva i princeza, zoološki vrt plišanih igračaka ili slikarski atelje pun veselih kistova i šarenih tempera. Svijet mašte stupa na scenu, a voda pomogne životu da se zakotrlja.

Voda se ulije u lonce i u njima uskoro nastane ručak. Voda poteče preko voća, povrća i salate. Voda zažubori u osvježavajućoj limunadi. Voda opere ručice umrljane temperama i umije nasmijana lica zamazana slasnim ručkom. Voda napuni kadu i pripremi toplu kupku, balone od sapunice ogrne duginim bojama, a žutim gumenim patkicama pokloni jezerce.

Voda nikad ne stoji, neumorna uvijek teče i na kraju dođe u vaš dom. Pa otvorite slavinu, pustite vodu u svoj život i poželite joj dobrodošlicu u svoj dom! U svoju kuhinju koja miriše na radost života, maslac i vaniliju. U svoju kupaonicu, svoj vlastiti mali wellness centar. U svakodnevne ručkove, u obiteljska druženja, u večernji čaj s najdražima, u kupku koja u smiraj dana odnosi sve brige.

PR PR

Jer to je život. Skup malih trenutaka u kojima smo sretni, skup iskrica iz kuta oka, nasmijanih, lica, glasnog smijeha, dragih ljudi, trenutaka koje u srcu čuvamo zauvijek. Izvadite najbolji kristal, otvorite slavinu i pustite da voda života poteče. Jer voda je život! A život treba živjeti.

Armal već 50 godina brine za vas, vaše obitelji i vaše domove. U radost života dodaje vodu kako biste ga mogli bezbrižnije živjeti. Više se igrati, češće zabrašniti ruke i zaprljati pregače, isprati sve brige i jednostavno živjeti.

www.armal.si/hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju