Otvorili su personaliziranu pričo-kuharicu, odabrali recept i napravili pravi obrok. Što se kuhalo u prvoj epizodi Lidlovog kulinarskog showa Skuhaj priče svoje?

Galerija Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Personalizirana pričo-kuharica +6 Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje U glavnoj ulozi je voditeljica kulinarskog showa Skuhaj priče svoje. Loli je zaigrana šestogodišnjakinja koja budnim okom prati što se sve priprema na radnoj ploči, kako ostali u timu slijede recept te naravno kako je pripremljeno jelo ispalo pod palicom ovog simpatičnog kulinarskog tima.

Loli, voditeljica showa Skuhaj priče svoje Loli, voditeljica showa Skuhaj priče svoje Foto: Nova Studio

Alina, Dora, Toma i Vito mladi su kuhari koji se ne ustručavaju posegnuti za kuhačom i zajedno promisliti o receptu. Prvo iz pričo-kuharice izabiru recept koji će pripremiti.
U prvoj epizodi web serijala Skuhaj priče svoje djeca pripremaju tradicionalno meksičko jelo – tortilju.

Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Lidlov kulinarski show Skuhaj priče svoje Foto: Nova Studio

No, prije same pripreme Mario Petreković zadaje im jedan izazov. Djeca moraju pogoditi što će danas pripremati na temelju njegovog outfita. Tradicionalni šešir djeci daje naznaku da riječ o meksičkom jelu.

U prvoj epizodi Iza kulisa: Skuhaj priče svoje pogledajte kako su se djeca zabavljala i kada su kamere ugašene, a finalni recept te cijelu epizodu pogledajte na Lidlovom Youtube kanalu.

Personalizirana pričo-kuharica Personalizirana pričo-kuharica Foto: Nova Studio


Recept za ovu slasnu tortilju mladi kuhari otkrili su u personaliziranoj pričo-kuharici. Skupi bodove i preuzmi svoju besplatnu personaliziranu pričo-kuharicu. Detalje potraži na lidl.hr

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju