U kasnijim popodnevnim satima na zagrebačku špicu na Badnjak došla je i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića te poduzetnica i vlasnica brenda Lunilou. Lijepa Izabel njeguje vrlo prirodan izgled te je u grad izašla s minimalno make-upa na licu i u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji koju su podigle elegantne naušnice.

Galerija Izabel Kovačić Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 4 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 3 +3 Izabel Kovačić na zagrebačkoj špici na Badnjak  

Za druženje u centru Zagreba na Badnjak Izabel Kovačić odjenula je duži crni kaput klasičnog kroja koji je za iznadprosječno toplu zimsku večer bio dovoljan da grije bez modnih dodataka poput šala i kape. Ispod kaputa nazirala se rebrasta bijela majica, a blagdanski stajling upotpunila je crnom torbom koju je nosila preko tijela.

Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 3 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Izabel je svoju dugu kosu nosila raspuštenu i odmaknutu od lica tako do su do izražaja još bolje došle naušnice kojima je podigla modnu kombinaciju. Izabelin odabir bile su damske okrugle naušnice modne kuće Chanel, u kombinaciji crne i zlatne boje s vidljivim logom kultne francuske kuće.

Anica Kovač: Skinny traperice i vrlo udobne cipele za šetnju centrom Zagreba s kćeri Leticijom Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 5 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 1 +3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 4

Silvija Brozović: Glamurozna vjenčanica i svjetlucave štikle za vjenčanje dan prije Badnjaka Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 8 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 7 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 9 +5 Marcelo Brozović i Silvija Lihtar vjenčali su se 23. prosinca 2016. godine u Velikoj Gorici - 4

Naušnice su elegantne i decentne, no opet dovoljno efektne i upečatljive da se lako primijete te da i najjednostavnijem stajlingu daju dašak glamura.

Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 2 Izabel Kovačić na zagrebačkoj špici na Badnjak (Foto: Slaven Branislav Babic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju