Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i osnivačica brenda Lunilou koji je pokrenula sa svojom sestrom Ivanom, po mnogima je jedna od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica. Iako u prigodama poput nogometnih utakmica zapravo i nema prilike pokazati stil odijevanja u punom sjaju, svejedno privlači pažnju svojim izdanjima.

Galerija Izabel Kovačić u Katru u bijelim hlačama s poderanim detaljima Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije +0 Izabel Kovačić

Kako to obično biva prilikom važnih susreta na velikim natjecanjima, u njezinim navijačkim izdanjima uvijek se nađe dres s brojem i prezimenom njezina supruga Matea.

Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Ovaj put je na utakmici između Hrvatske i Belgije uz dres nosila hlače visokog struka u bijeloj boji s poderanim detaljima.

Bijele hlače definitivno nisu odjevni komad koji tijekom zimskih dana viđamo na ulicama hrvatskih gradova. Zbog vlažnih vremenskih uvjeta, kiše i snijega, u hladnije doba godine skloniji smo nošenju hlača u tamnijim nijansama koje se ne prljaju tako lako.

Vanja Modrić: Kultna Chanelova torba za sportsko izdanje s daškom elegancije Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Sofia Vergara nosi veliki 11.12 model u bijeloj boji +3 Chanel 11.12

S druge strane, manje se nose i poderane hlače upravo zbog nižih temperatura. I dok je ljeto sezona traperica i hlača s poderanim detaljima, s prvim hladnim jesenskim jutrima one pomalo iščeznu iz street style kombinacija.

Međutim, Izabel se sada nalazi u Katru u kojem su vremenski uvjeti potpuno drugačiji, a katarske zime više nalikuju našem ljetu pa ona bez problema može isfurati poderane traperice usred zime.

Izabel Kovačić u Katru u bijelim hlačama s poderanim detaljima Izabel Kovačić u Katru u bijelim hlačama s poderanim detaljima (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju