Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, sa svojim pratiteljima na Instagramu redovito dijeli trenutke iz svojeg života, koji vrlo često dolaze u paketu sa sjajnim odjevnim kombinacijama.

Pažnju svojih pratitelja tako je privukla i posljednjom fotografijom, na kojoj pozira odjevena u trendi modne komade.

Izabel je za fotografiranje u katarskoj pustinji odjenula bijelu košulju predimenzioniranog kroja.

Prema pisanju Voguea, košulje predimenzioniranog kroja bile su najpretraživaniji modni pojam na Googleu u godini na izmaku. Dodali su i kako se radi o jednom od artikala koji se najčešće viđa u njihovim uredima.

Objasnili su da ovakve košulje popularnost mogu zahvaliti činjenici da su bezvremenske i lako ih je kombinirati tijekom cijele godine jer jednako dobro izgledaju odjevene preko bikinija i u kombinaciji s debelim šalom i hlačama širokih nogavica.

Hlače širokih nogavica, i to popularni cargo model, odjenula je i lijepa Izabel. Bijele hlače s nogavicama koje se šire prema dnu na sebi imaju velike našivene džepove.

Cargo modeli također već neko vrijeme imaju svoje mjesto među popularnijim odjevnim komadima, čest su prizor na gradskim ulicama, a odoljeti im nije mogla ni bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja ih je nosila na jednom od druženja s navijačima u Katru.

Kolinda Grabar-Kitarović: Dres u kombinaciji s hlačama koje su postale nezaobilazan prizor na gradskim ulicama Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru +3 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

Izabel Kovačić: Crno blagadansko izdanje u kojem dominiraju elegantne Chanelove naušnice Izabel Kovačić Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 4 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 3 +3 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 2

Izabel je svoju kombinaciju upotpunila tankim crnim remenom, elegantnim komadima nakita i crnim sunčanim naočalama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju