Na današnji dan prije točno pet godina dogodila se najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa.

Hrvatska nogometna reprezentacija tog se 11. srpnja 2018. godine plasirala se u finale Svjetskog prvenstva pobijedivši Englesku u polufinalnoj utakmici koja se odigrala u Moskvi.

Hrvatske reprezentativce s tribina su bodrili njihovi najmiliji, među kojima i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića.

Ona je povijesnu utakmicu s Engleskom pratila u društvu svoje prijateljice i vjenčane kume Ene Cupać.

Izabel Kovačić i Ena Cupać na tribinama u Rusiji Izabel Kovačić i Ena Cupać na tribinama u Rusiji (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Odjevena u suprugov dres s brojem osam i tamnoplave traperice u kombinaciji s efektnim remenom modne kuće Gucci nije mogla proći neprimijećeno.

Posebna haljina u kojoj je trudna Vanja Modrić prije 13 godina blistala na vjenčanju pred matičarem Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

Njezin široki osmijeh koji su fotografi tada ulovili na tribinama podsjetio nas je i danas koliko smo svi skupa bili sretni na taj veliki dan 2018. godine.

Izabel Kovačić i Ena Cupać na tribinama u Rusiji Izabel Kovačić i Ena Cupać na tribinama u Rusiji (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Izabel Kovačić: 10 fantastičnih izdanja jedne od najpopularnijih supruga hrvatskih nogometaša Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju