Duga crna haljina komad je koji se uvijek isplati imati u ormaru. Ona je elegantna opcija koja nas spašava u raznim prigodama.

Galerija Izabel Kovačić Haljina Talo brenda Lunilou Čizme brenda Miu Miu +0 Čizme brenda Miu Miu

Supermoći crne duge haljine svjesna je i Izabel Kovačić, koja je na Instagramu podijelila video na kojem pozira u modelu koji je dio kolekcije njezina brenda Lunilou.

Maksi haljina imena "Talo", kako se navodi na stranici brenda, savršen je spoj stila, udobnosti i održivosti. Pamučnu haljinu dugih rukava, izrađenu od rebrastog materijala, krase spuštena ramena koja donose dozu elegancije te prorez na nozi.

Haljina je savršen odabir za dnevne prigode, ali i svečanija događanja. Osim u crnoj, dolazi i u sivoj i maslinastozelenoj boji te u veličinama od S do L.

Izabel je haljinu uparila s čizmama talijanskog brenda Miu Miu. Te robusne, odvažne i tako šik bajkerske čizme ukrašene metalnim detaljima nalaze se na listi želja mnogih žena.

Čizme brenda Miu Miu Čizme brenda Miu Miu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lijepa poduzetnica izdanje je upotpunila choker grlicom s velikim, efektnim cvijetom.

Tako elegantne: Zgodna dama iz Zagreba u najpoželjnijim salonkama na svijetu Jameela Jamil u modelu Hot Chick Thomasin McKenzie u modelu Hot Chick Gemma Chan u modelu Hot Chick +7 Salonke Hot Chick dizajnera Christiana Louboutina 10 modela čizama s visokom potpeticom za dašak senzualnosti u odjevnim kombinacijama Čizme s visokom potpeticom Deezee (CCC), 39,99 EUR Zara, 59,95 EUR +7 Bershka, 59,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju