Izabel Kovačić sa svojom sestrom je 2015. godine pokrenula brend Lunilou, a nedavno su predstavili i novu kolekciju IZAKOVA x lunilou koja je spoj luksuza i održivosti.

Galerija Izabel Kovačić Haljina Mana 2.0 u bijeloj boji Hermes Empire japanke +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

I sama Izabel rado nosi komade iz kolecije pa je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u haljini imena "Mana 2.0 - safari". Riječ je o udobnoj maksi haljini koja, kako se navodi u opisu na stranici brenda, odiše bezvremenskom elegancijom s daškom gracioznosti i veličanstvenosti. Haljina na preklop ima i pojas za vezanje oko struka.

Haljina Mana 2.0 u bijeloj boji Haljina Mana 2.0 u bijeloj boji (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na stranici brenda navodi se i da je haljina izrađena od najfinijih održivih materijala savršen odabir za svečane i ležerne prilike. Haljina dolazi u bijeloj, safari i čokoladno smeđoj boji te u veličinama od S do L, a njezina cijena je 220 eura.

Izabel Kovačić u haljini brenda Lunilou Izabel Kovačić u haljini brenda Lunilou (Foto: Instagram/izakova)

Izabel se odlučila za nijansu safari, a istovremeno udobno i elegatno ljetno izdanje upotpunila je torbom Jodie modne kuće Bottega Veneta s prepoznatljivim s prepoznatljivim čvorom.

Street style izdanje s torbom modne kuće Bottega Veneta Street style izdanje s torbom modne kuće Bottega Veneta (Foto: Shutterstock)

Kada je u pitanju obuća odlučila se za japanke Empire modne kuće Hermes u bež boji. Radi se o sandalama napravljenima od brušene kože s anatomskim potplatom i legendarnom kopčom Kelly koje su ovo ljeto veliki hit među zaljubljenicama u modu.

Hermes Empire japanke Hermes Empire japanke (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Izabel je velika obožavateljica ljetne obuće modne kuće Hermes pa u svojoj garderobi ima i popularne modele natikača Oran i Chypre.

Obožavane natikače Izabel Kovačić koje su savršene za svakodnevno nošenje Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 1 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 2 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 4 +2 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 5

Izabel Kovačić: 10 fantastičnih izdanja jedne od najpopularnijih supruga hrvatskih nogometaša Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju