Izabel Kovačić na Instagramu je objavila fotografiju ispod koje je izrazila zahvalnost za sve što joj je donijela prošla godina.

Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci, napisala je Izabel ispod fotografije na kojoj pozira u kombinaciji koja nas je podsjetila na Audrey Hepburn i omiljeni film "Doručak kod Tiffanyja".

Lijepa poduzetnica pozira u crnoj uskoj haljini bez naramenica koja prati liniju tijela. Haljinu je uparila s crnim rukavicama koje joj sežu do iznad laktova, a na jednoj ruci preko rukavice nosi i upečatljive narukvice.

Kada je u pitanju nakit, istaknula se i biserna ogrlica modne kuće Chanel s privjeskom u obliku njihova loga.

Crnu kombinaciju upotpunila je sandalama na visoku potpeticu, koje su na prednjem dijelu ukrašene efektnom mašnom.

Izabel Kovačić: Crno blagadansko izdanje u kojem dominiraju elegantne Chanelove naušnice Izabel Kovačić Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 4 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 3 +3 Izabel Kovačić nosi naušnice modne kuće Chanel - 2

Točka na i glamuroznog izdanja bila je njezina raspuštena plava kosa puna volumena.

Više od 23 tisuće lajkova koje je fotografija dobila u jednom danu dokaz su da su pratitelji supruge nogometaša Matea Kovačića itekako oduševljeni porukom koju je poslala, ali i njezinim filmskim izdanjem zbog kojeg smo odlutali u svijet Holly Golightly.

Audrey Hepburn u filmu Doručak kod Tiffanyja Audrey Hepburn u filmu Doručak kod Tiffanyja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju