Izabel Kovačić po mišljenju mnogih jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica. Oduševljava svojim stilom, ali i sposobnošću da jednako dobro iznese najglamuroznije kombinacije i one najležernije.

Galerija Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić u haljini brenda Lunilou Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 3 +2 Suknja Siena brenda Lunilou

Primjerice, nedavno je zablistala na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala u fantastičnoj večernjoj haljini dizajnera Rolanda Moureta. Izgledala je kao prava filmska diva u haljini otvorenih ramena koja je naglašavala njezinu figuru.

Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Veneciji (Foto: Profimedia)

S druge strane, na svom službenom profilu na Instagramu često objavljuje fotografije svojih jednostavnih dnevnih izdanja kojima također privlači pozornost. U većini slučajeva odjevena je u komade svog uspješnog modnog brenda Lunilou, koji je osnovala sa svojom sestrom Ivanom Čirjak.

Njezin brend stavlja fokus na ekološki osviještenu i održivu proizvodnju, a organski pamuk najzastupljeniji je materijal u svim kolekcijama.

Na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Instagramu lijepa Izabel odjevena je u kombinaciju toliko udobnu da bismo je bez problema nosili od jutra do mraka.

Suknja Siena brenda Lunilou Suknja Siena brenda Lunilou (Foto: Lunilou)

Nosila je maksi suknju s potpisom Lunilou u sivoj boji. Model uskog kroja s prorezom na stražnjoj strani kombinirala je uz predimenzioniranu majicu u svijetloj nijansi plave boje.

Oba komada u potpunosti su napravljena od pamuka i zato pružaju maksimalnu dozu udobnosti prilikom nošenja.

Majica brenda Lunilou Majica brenda Lunilou (Foto: Lunilou)

Obožavane natikače Izabel Kovačić koje su savršene za svakodnevno nošenje Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 1 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 2 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 4 +2 Izabel Kovačić na otvaranju pop-up trgovine Lunilou - 5

Izabel Kovačić: 10 fantastičnih izdanja jedne od najpopularnijih supruga hrvatskih nogometaša Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju