Ponekad su statement, nerijetko modna inspiracija, ali gotovo uvijek i ‘navika’ bez kojeg ne možemo krenuti u dan. One su izvor pozitive i dobrih misli i emocija. O čemu pričamo? O narukvicama, naravno!

  Galerija Ti Ami kolekcija 2022 Ti Ami, kolekcija brenda Argentum Argentum, Ti Ami narukvice +10 Ti Ami, narukvica,160kn

Trenutno se nalazimo u nekim čudnim vremena, u kojima je najbitnije cijeniti svaki trenutak i biti zahvalan na njemu. Pitanje je kako se jednostavno i lako podsjetiti na to? Odgovor se krije u trendi detalju sa simbolima koji ukrašavaju naše zapešće i svakodnevno nas podsjećaju na ono što nam je važno u životu.

Ti Ami Ti Ami Foto: PR


Kada govorimo o vodećim trendovima u ovoj godini, dobro je znati kako će u 2022. glavnu riječ voditi razigrani šareni nakit koji nas ponekad asocira na bezbrižno djetinjstvo, baš ono što nam u ovim čudnim trenucima i treba.

Baš poput Ti Ami, nove kolekcije renomiranog brenda Argentum, koji već sezonama oduševljava sve ljubiteljice nakita, a ovog je proljeća osmislio minimalističke i nepretenciozne narukvice koje će sve ostaviti bez daha.

Ove šarmantne narukvice možemo lako smjestiti u kategoriju minimalizma, no šlag na tortu daju im njihovi privjesci različitih simbola te mnoštvo boja narukvica koji čine narukvicu potpunom i posebnom.

Ti Ami kolekcija 2022 Ti Ami kolekcija 2022 Foto: PR

 

Ovaj moderan i ultraženstveni nakit izrađen je od kvalitetnog 925/100 srebra. 

 

U novoj kolekciji Ti Ami nalazi se velik izbor simbola, pa tako za sve one kojima treba dodatni zaštitnik možete izabrati anđela s cirkonima ili bez njih, za romantičarke je tu srce, a za sanjare tu su zvijezde i mjesec. Za sve one koje potajno priželjkuju ljeto pravi podsjetnik dolazi u obliku sidra i sunca, dok će za sve obožavatelje boho chica odabir sigurno pasti na leptiriće.

Dostupne su dvije boje motiva: srebro  i pozlata. Također, dio motiva dostupan je u varijanti sa svjetlucavim bezbojnim cirkonima, kojima ćete dodatno privlačiti poglede.

Ti Ami, kolekcija brenda Argentum Ti Ami, kolekcija brenda Argentum Foto: PR

Kako ih nositi?

Mnogi modni znalci znaju kako je kod nakita važno ne pretjerivati. Možda će vam biti čudno kad vam kažemo da zaboravite na pravilo manje je više, a kombiniranjem naizgled nespojivih stilova, nijansi i boja složit ćete modnu priču koju ćete samo vi moći ispričati.

Sve kombinacije boja i simbola su dopuštene, a razigranost obavezna.

IZBOR MOTIVA I BOJA

Izaberite simbole s kojima ste na prvu kliknuli, koje će vas motivirati kroz dan. Nakon toga birajte između dvije boje privjeska koje više odgovaraju vašem modnom izričaju te odaberite boju narukvice koja vam je najdraža.

NANIŽITE IH

Ovaj decentan i jednostavan komad nakita nižite na jednu ruku ili pak na obje. Savjetujemo da ih nanižete u cik-cak raspored, kako bi što više došle do izražaja.

NEMOJTE STATI!

Odaberite više narukvica te s vremena na vrijeme dodajte još pokoju kako biste imali kolekciju na kojoj će vam mnoge dame zavidjeti. Možete ih kupovati kako bi stilski nalikovale jedna drugoj, ali ih i kombinirati u raznim bojama privjesaka, koji dolaze u kombinaciji sa svjetlucavim cirkonima.

Argentum, Ti Ami narukvice Argentum, Ti Ami narukvice Foto: PR

 

Nedostaje li vam inspiracije, nemojte brinuti. Kroz naše slike možete vidjeti kako ovaj jedinstveni nakit kombinirati na svoj stajling te kreirati svoju priču. Dodatne savjete i inspiraciju možete pronaći na stranicama Argentuma, gdje se nalazi kolekcija, kao i u našoj galeriji.

Besplatna dostava na Argentum webshopu čeka vas do kraja dana 27.3.2022. - nemojte propustiti!
 

 


 

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju