Lady Gaga, Catherine Zeta-Jones i Robin Wright blistale su na sinoćnjoj dodjeli nagrada SAG Awards održanoj u Los Angelesu. Tri zvijezde izabrale su slične krojeve haljina s dubljim dekolteom i visokim rasporom.

Galerija Catherine Zeta-Jones, Robin Wright i Lady Gaga u haljinama s dubokim dekolteom i visokim rasporom - 2 Catherine Zeta-Jones, Robin Wright i Lady Gaga u haljinama s dubokim dekolteom i visokim rasporom - 6 Catherine Zeta-Jones, Robin Wright i Lady Gaga u haljinama s dubokim dekolteom i visokim rasporom - 8 +6 Catherine Zeta-Jones na dodjeli nagrada SAG  

Lady Gaga izgledala je glamurozno u raskošnoj bijeloj kreaciji modne kuće Dior Haute Couture. Uz upečatljivu haljinu 32-godišnja kantautorica i glumica nosila je bijele salonke s iglenom potpeticom. Ženstvena haljina potpuno je nova Diorova kreacija te je prvi put pokazana na modnoj reviji Christiana Diora u Parizu prije tjedan dana.

Lady Gaga, Catherine Zeta-Jones i Robin Wright izabrale su slične krojeve haljina s dubljim dekolteom i visokim rasporom



Uz toaletu s dubljim dekolteom i visokim rasporom koji otkriva lijevu nogu Lady Gaga nosila je nakit Tiffany & Co., uključujući 18-karatnu ogrlicu "choker" od žutog zlata i platine te ukrašenu s 16-karatnim briljantima i dijamantima, četiri 18-karatne narukvice Tiffany T True i 18-karatne naušnice od žutog zlata i dijamanata.

Haljinu s dubokim dekolteom i visokim rasporom najbolje nosi:

glasova:


Catherine Zeta-Jones je svoju ženstvenu figuru pješčanog sata naglasila u svjetlucavoj tamnoplavoj haljini dizajnera Zuhaira Murada. Senzualnu toaletu 49-godišnja zvijezda kombinirala je uz crne sandale s tankim remenčićima Christiana Louboutina, nakit modne kuće Chopard i clutch torbicu Jimmyja Chooa.

Robin Wright odlučila se za crno/tamnosivu kreaciju sa suptilnim srebrnim detaljima Oscara de la Rente. Toaletu odvažnog dekoltea spojila je s vrtoglavo visokim sandalama s dva tanka remenčića brenda Jimmy Choo, clutch torbicom Judith Leiber i nakitom Niwaka.

Catherine Zeta-Jones, Robin Wright i Lady Gaga u haljinama s dubokim dekolteom i visokim rasporom - 4 Lady Gaga na dodjeli nagrada SAG (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju