Natasha Beresford (26) proglašena je prvom pobjednicom izbora ljepote bez šminke. Natasha je pistom prošetala samo s osmijehom na licu, bez ikakvog make-upa, nakon čega je osvojila titulu Miss Londona u sklopu regionalnog izbora za Miss Engleske.

Galerija Natasha Beresford Natasha Beresford Natasha Beresford +0 Natjecanje ljepote bez šminke

Uz nju se natjecalo još 18 djevojaka bez make-upa. Ovo je prvo natjecanje za miss bez make-upa.

Organizatori ovog natjecanja poručili su da je cilj koncepta osnažiti žene, povećati im samopouzdanje i promicati realističniju sliku tijela tako što se fokus stavlja na prirodan izgled.

Natasha je članove žirija impresionirala noseći bijelu haljinu od čipke, a nakon što je osvojila titulu Miss Londona slijedi joj sudjelovanje u natjecanju za Miss Engleske koje će se održati kasnije ove godine.

Natasha Beresford Natasha Beresford (Foto: Profimedia)

Inače, ova 26-godišnjakinja radi kao sestra u jednoj stomatološkoj ordinaciji. Nakon pobjede rekla je kako je oduševljena činjenicom da je izabrana za Miss Londona.

Natjecanje ljepote bez šminke Natjecanje ljepote bez šminke (Foto: Profimedia)

Sve djevojke koje su se natjecale su tako lijepe i istinska su inspiracija, tako da je bila čast biti izabrana, rekla je i dodala kako se nada da će ovom titulom inspirirati mlade žene i djevojke da se osjećaju lijepo i samopouzdano u svojoj koži bez šminke.

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju