Princ Harry i Meghan Markle uskoro će ispričati najsitnije detalje iz svoga života u novoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji koja samo što nije stigla na male ekrane

Galerija Dokumentarna serija o Harryju i Meghan - 1 Dokumentarna serija o Harryju i Meghan - 2 Dokumentarna serija o Harryju i Meghan - 3 +2 Scene iz dokumentarne serije o životu princa Harryja i Meghan Markle

 Početkom jeseni 2020. godine Harry i Meghan su potpisali višemilijunski dugogodišnji ugovor s Netflixom koji im je dopustio da se bace u ulogu producenata i svoju kreativnost iskoriste kako bi radili dokumentarne filmove i serije te sadržaj za one najmlađe.

Iako javnost već neko vrijeme očekuje ovaj dokumentarac, Netflix je danas izbacio trailer koji nam daje uvid u plodove dvogodišnjeg rada odbjeglog kraljevskog para.

Harry & Meghan je dokumentarna serija koja će nam u šest nastavaka opisati razvoj njihove veze, od najranijih dana kada je Harry pokušavao osvojiti odabranicu svoga srca pa sve do kontroverzi koje su potresle kraljevsku obitelj.

Serija uključuje intervjue s obitelji i prijateljima koje do sada nismo imali priliku vidjeti, kao i analize povjesničara i novinara te općenito utjecaj medija na njihov ljubavni odnos, odnos s kraljevskom obitelji i Commonwealthom općenito.

Dokumentarna serija o Harryju i Meghan - 2 Scene iz dokumentarne serije o životu princa Harryja i Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Zašto ste htjeli snimiti ovaj dokumentarac? Pita ih naratorica na samom početku trailera. Nakon toga kreću crno-bijele fotografije iz njihova života koje prikazuju sretne, ali i bolne trenutke iz njihovih života. Nakon toga se čuje kako Harry govori da nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata.

Morao sam učiniti sve što mogu da zaštitim svoju obitelj, govori Harry u traileru, a nakon toga se Meghan pita nema li više smisla da njihovu priču čujemo upravo od njih.

Uz komentare prijatelja i obitelji, od kojih većina nikad prije nije javno govorila o onome čemu su svjedočili, i povjesničara koji raspravljaju o stanju britanskog Commonwealtha danas i odnosu kraljevske obitelji s tiskom, serija prikazuje više od rasvjetljavanja ljubavi jednog para. Ona oslikava naš svijet i kako se odnosimo jedni prema drugima, piše na službenim stranicama Netflixa.

Iako ne možemo sa sigurnošću reći kad ćemo točno imati priliku premijerno pogledati kraljevski dokumentarac bez presedana, neki izvori navode kako će to biti već 8. prosinca.

Dokumentarna serija o Harryju i Meghan - 6 Scene iz dokumentarne serije o životu princa Harryja i Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju