Uskoro izlazi treća sezona popularne serije "Emily u Parizu", koja nas je oduševila opuštajućom atmosferom, idealnom za uživanje pod dekicom, predivnim prizorima čarobnog Pariza i simpatičnom protagonisticom koja žonglira između posla, romantike i prijatelja dok se pokušava prilagoditi izazovima u gradu ljubavi i mode.

Galerija Emily u Parizu - 7 Emily u Parizu - 2 Emily u Parizu - 3 +6 Emily u glamuronom izdanju

Ne znamo postoji li moderna serija koja je podignula ovoliko prašine, ali sa sigurnošću možemo reći da je, unatoč kritikama, ovo jedna od najgledanijih serija ovog žanra.

Zarazna elegancija, pomalo satiričan prikaz američkog i europskog društva te modne kombinacije koje su toliko originalne da ih ne možemo niti kritizirati plasirali su ovu seriju na liste najvećih Netflixovih uspješnica.

Netflix nas je iznenadio i omogućio nam da zavirimo u neke trenutke nove sezone, izbacivši prve fotografije koje prikazuju Emily u modnom elementu, baš onakvom na kakav smo navikli u prošle dvije sezone.

Jedna od fotografija prikazuje Emily kako sjedi u kafiću sa svojim najboljim prijateljicama, Mindy i Camille. Emily nosi upečatljive boje koje joj odlično stoje, a uz šareni pulover kombinirala je visoke zelene čizme, u kojima izgleda poput prave dame iz Pariza.

Emily u Parizu - 5 Upečatljiva žuta kombinacija (Foto: Netflix)

Upravo je ta prigušena estetika francuskog stila jedna od glavnih kvaliteta ove serije. Kroz prošle dvije sezone mogli smo primijetiti da je Emily ljubiteljica neonskih jakni, rukavica bez prstiju, kariranih komada i velikih naočala, a kratki uvid u treću sezonu pokazuje nam da se i dalje drži svog autentičnog stila.

Na novim fotografijama možemo vidjeti i Emily u srebrnom, glamuroznom izdanju, kao i svakodnevni outfit koji uključuje kratki (ponovno karirani) top i crni sako.

Jedna od najupečatljivijih kombinacija nove sezone zasigurno je žuto izdanje u kojemu Emily nosi kaput boje limuna, bijelu košulju, cipele na ogromnu petu i platformu te visoke čarape koje samo Emily može iznijeti na ovaj način. Žuta kombinacija uključuje i maramu na glavi koja ponovno daje dojam dame iz Pariza, iako su Francuskinje ocijenile njezin stil kao nepraktičan i nerealan.

Svima nam je dobro poznato da se o ukusima ne raspravlja. Svidio nam se njezin stil ili ne, Emily u Parizu definitivno će postaviti neke nove modne standarde.

Zasad nam je poznato da će treća sezona pratiti Emily dok se nalazi na ključnom raskrižju svog života. Suočena s dva različita puta, morat će odlučiti u čemu leži njezina sreća – poslu ili romantičnom životu. Nove fotografije daju naslutiti da će se Emily vratiti svom britanskom dečku, pa javnost nagađa da će možda njezinoj pariškoj avanturi doći kraj.

Dok nestrpljivo očekujemo novu sezonu, zavirite u našu galeriju i pogledajte što nam priprema omiljena glumačka postava. 

Emily u Parizu - 6 Poznati stil omiljene Emily uključuje vesele i živahne boje (Foto: Netflix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju