Naša je koža dio našeg živčanog sustava i kontinuirano komunicira s mozgom, a njen izgled je odgovor na faktore stresa i neispavanosti. Narušena kvaliteta sna ima za posljedicu pojačanu proizvodnju kortizola - hormona stresa. Kod većine ljudi, on će dovesti do preranog starenja kože te će oštetiti njen zaštitni sloj. Potaknut će i naglasiti tamne podočnjake i siv, umoran izgled lica.

Također, utvrđeno je da naša povezanost s elektroničkim uređajima uzrokuje poremećaj spavanja, a plava svjetlost koju isijavaju naši mobiteli, tableti i prijenosna računala, također narušava vitalan izgled kože. Ipak, uz njegujuće rituale, moguće je očuvati ljepotu i održati vitalnost.

Zašto je važno njegovati područje oko očiju?

Podočnjaci, podbuhlost, tamni kolutovi, fine linije i suha koža bez sjaja prvi su znakovi umora. To je stoga što je koža područja oko očiju tanka, slabije prokrvljena te ima manji broj žlijezda lojnica. Bez obzira koliko se trudili biti uredni i dotjerani, tamni kolutovi i isušenost kože narušit će dobar izgled. Njega prirodnim sastojcima koji bogato hidratiziraju i hrane, prva je pomoć koju možete priuštiti svojoj koži.

Kombinacija BOOSTERA koji vraćaju prirodan sjaj kože

Resetirajte kožu lica preko noći uz NOVI Booster za noćnu njegu kože oko očiju i obožavani Booster za noćnu njegu lica.

Set Immortelle Reset, transformirat će vašu kožu iz noći u noć te pružiti mladolik izgled blistavog sjaja. Nježnom masažom područja oko očiju te lica, zadivljujućom teksturom ulja u serumu obogaćenih esencijalnim uljem smilja zatvorenim u zlatnim mjehurićima, učinit ćete toliko toga dobroga za svoju kožu. Ovi su serumi pogodni za sve tipove kože i za svaku dob, a idealno ih je uvrstiti u bilo koju rutinu njege lica od 20. godine. Formula je dermatološki testirana.

PR PR Foto: PR

Moć Boostera i prirodnih sastojaka

L'Occitaneovi najpoznatiji aktivni sastojci nalaze se u srcu ovih moćnih proizvoda u atraktivnim bočicama koje čuvaju 100 % organsko eterično ulje korzikanskog smilja, te ekstrakti mažurana i akmele! Ovaj trio ublažit će znakove starenja, zaštititi od utjecaja zagađenja, održati kožu svježom i mladenačkom, probuditi i resetirati kožu nakon izloženosti suhom zraku i plavoj svjetlsoti te će ublažiti bore na licu uzrokovane stresom ili umorom.

U prepoznatljivoj ambalaži krije se i botanički kompleks pet biljnih ekstrakata (bodljikave veprine, centele, nevena, divljeg kestena i slatkog sladića) i ekstrakta kvasca. Svi ovi sastojci djeluju u sinergiji kako bi poboljšali i umirili kožu.

L’Occitaneovi boosteri u ožujku i travnju dostupni su u sastavu manjeg ili većeg promotivnog seta na web trgovini www.loccitane.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju