Brigitte Macron oduševila je plavim izdanje u noći u kojoj je njezin suprug odnio svoju drugu pobjedu na predsjedničkim izborima u Francuskoj.

Galerija Melania Trump u izbornoj noći Brigitte Macron 2017. godine Melania Trump 2016. godine +7 Jill Biden 2020. godine

Svoju omiljenu boju nosila je i kada je Emmanuel Macron prvi put pobijedio na izborima. Te 2017. godine odlučila se za crne hlače i plavi kaput sa srebrnim ovratnikom.

Brigitte Macron 2017. godine Brigitte Macron 2017. godine (Foto: Profimedia)

Njezino izdanje bilo nam je poticaj da se prisjetimo još nekih modnih kombinacija koje su prve dame birale za izbor noći.

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron: Plava kombinacija bez greške za slavlje suprugove pobjede

Među njima je i naša prva dama, Sanja Musić Milanović, koja se u izbornoj noći u siječnju 2020. modno uskladila sa suprugom, Zoranom Milanovićem.

Dok je on nosio crno odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom i crvenom kravatom, Sanja se odlučila za voluminoznu crvenu suknju u kombinaciji s crnim gornjim dijelom.

Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Crvenu boju birala je i Michelle Obama koja je u noći prve izborne pobjede Baracka Obame zablistala u crvenoj-crnoj haljini Narcisa Rodrigueza. U galeriji smo izdvojili i njezinu haljinu iz 2012. godine.

Michelle Obama 2008. godine Michelle Obama 2008. godine (Foto: Afp)

Prva dama koja je redovito privlačila pozornost javnosti svojim modnim odabirom definitivno je bila Melania Trump. Kada je Donald Trump 2016. godine izašao na pozornicu održati svoj pobjednički govor, mnogi pogledi bili su uprti prema novoj prvoj dami koja je blistala u bijelom Ralph Lauren kombinezonu na jedno rame od 4000 dolara (28199,60 kn).

Melania Trump 2016. godine Melania Trump 2016. godine (Foto: Afp)

Ova i druga izdanja prvih dama pogledajte u našoj galeriji, a nakon toga nam u anketi recite koje vam se najviše sviđa.

U izbornoj noći najbolje se odjenula...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju