Članovi britanske kraljevske obitelji nedjeljno jutro iskoristili su za odlazak na uskrsnu misu.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini i omiljenim štiklama na uskrsnoj misi 2023. Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini - 3 +4 Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini - 1

Slijedeći stope svoje pokojne majke, kraljice Elizabete, kralj Charles na misu je stigao u pratnji svoje supruge i troje unučadi, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.
Na misu su stigli i njihovi roditelji, princ William i princeza od Walesa, Catherine Middleton.

Princeza od Walesa je za uskrsno slavlje odabrala kraljevsko plavu modnu kombinaciju. Nosila je kaput-haljinu s baršunastim ovratnikom, reverima i prednjim kopčanjem, dužine do pola lista koju potpisuje modna dizajnerica Catherine Walker.

Ova predivna, izražajna i upečatljiva nijansa plave boje je čest odabir članica kraljevskih obitelji, među kojima je i Catherine Middleton, zbog kojih je i dobila naziv.

Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini i omiljenim štiklama na uskrsnoj misi 2023. Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini i omiljenim štiklama na uskrsnoj misi 2023. (Foto: Profimedia)

Inače, radi se o još jednom recikliranom izdanju princeze od Walesa, koja je kraljevsko plavu kaput-haljinu nosila i u ožujku prošle godine na na tradicionalnoj misi u Westminsterskoj opatiji u Londonu koja se održava drugog utorka u ožujku svake godine, a slavi ljude i kulture Commonwealtha.

Catherine Middleton: Elegantna suknja iz Zare u kojoj je princeza i - vježbala Princeza i princ od Walesa prilikom dolaska u sportski i fitness centar Aberavon Catherine i William odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima Princeza od Walesa pobijedila je supruga i osvojila mali trofej +2 Catherine Middleton nosi čizme Gianvita Rossija i torbicu brenda Mulberry

Princeza od Walesa uz haljinu je nosila odgovarajući šešir brenda Lock&Co te kraljevsko plavu torbicu i naušnice Carousel Jewels.

Catherine Middleton nosila je bež salonke Catherine Middleton nosila je bež salonke (Foto: Profimedia)

Izdanje je upotpunila elegantnim bež salonkama, modelom cipela koji dodatno proljepšava svaku modnu kombinaciju. Osim toga, cipele u bež boji vizualno produžuju noge i figuru.

Catherine Middleton u istom izdanju prošle godine Catherine Middleton u istom izdanju prošle godine (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju