Doris Dragović kao predstavnica Hrvatske na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine pokazala je jedan od najupečatljivijih nastupa, ali i nezaboravnu modnu kombinaciju. Moćnu pjesmu "Marija Magdalena" izvela je u dugačkoj bijeloj haljini s prorezima na trbuhu, kreaciji splitske dizajnerice Najde Bauk, a upravo to izdanje naše čitateljice izabrale su kao najljepše s Eurosonga.

Galerija Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine +1 Doris Dragović na konferenciji za medije u Jeruzalemu 1999. godine

Doris Dragović tako je pobijedila modne kombinacije drugih hrvatskih predstavnica na Eurosongu - Franke Batelić, Emilije Kokić, Severine, Sanje Doležal, Vesne Pisarović i Nine Badrić. Bijela kreacija dodatno je naglasila Dorisinu moćnu izvedbu pjesme "Marija Magdalena" i cjelokupni dojam te je pjevačica te 1999. godine u Jeruzalemu osvojila visoko četvrto mjesto.

No tijekom svojeg boravka u glavnom gradu Izraela Doris Dragović pokazala je i druga upečatljiva izdanja, među kojima se jedno posebno istaknulo, a može se opisati kao čista suprotnost lepršavoj bijeloj haljini.

Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Izdanje Doris Dragović u uskim kožnatim hlačama u Jeruzalemu 1999. godine (Foto: l.andrijic/Cropix)

Na jednom eventu povodom Eurosonga hrvatska predstavnica pojavila se u crnom izdanju s rokerskim štihom u maniri prave vamp-žene. Nosila je crne uske kožnate hlače s debelim remenom i uz njih kratki crni top s tankim naramenicama koji otkriva goli trbuh. Za razliku od kovrčave kose kakvu je imala na nastupu, kosa joj je bila ravna, a lice našminkano jakim make-upom.

Tko je vaš favorit? Najljepša izdanja naših predstavnica na Eurosongu Emilija Kokić 1989. na Eurosongu Franka Batelić Vesna Pisarović na Euroviziji - 3 +4 Sanja Doležal na Eurosongu u Bruxellesu 1987. godine

Anica Martinović u haljini Branke Donassy koja je proglašena najljepšom na svijetu na izboru za Miss svijeta 1995. godine Haljina koja je očarala svijet: "Anica Martinović morala se izboriti da s njom uđe u avion"

Nema sumnje da je prelijepa Doris Jeruzalem očarala i svojom pojavom, a ne čudi što su fanovi Eurosonga diljem svijeta i 24 godine nakon njezina karizmatičnog nastupa mišljenja da je hrvatska pjevačica trebala odnijeti pobjedu.

Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine (Foto: l.Andrijic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju